Vad vi lovar dig

Vi kontrollerar automatiskt alla profiler och erbjuder dig ett intelligent meddelandesystem så att du kan kommunicera med andra medlemmar på ett säkert sätt. Dessutom är vår plattform TÜV-testad, säkrad med 128-bitars SSL-kryptering och uppfyller naturligtvis dataskyddsbestämmelserna.
Mer information om vår databehandling finns i vår integritetspolicy.

En sak är säker: Hos oss händer ingenting. Utom kärlek.

Uppfyller alla dataskyddsbestämmelser

Dina personuppgifters säkerhet är vår högsta prioritet. Inom ramen för de lagstadgade möjligheterna använder vi den senaste tekniken för att skydda dina uppgifter mot obehörig åtkomst. Du har när som helst möjlighet att få information om dina personuppgifter som lagras hos Parship och i förekommande fall få dem raderade. Ytterligare information om detta finns här.

Högsta IT-säkerhet

Tack vare flera brandväggar, en tydlig rättighetsstruktur samt kryptering med hjälp av den internationellt erkända SSL-säkerhetsstandarden, ser vi till att våra kunduppgifter är i säkerhet. Dessutom kontrolleras vår webbplats regelbundet av externa säkerhetsexperter med avseende på sårbarheter.

Förebyggande av missbruk

Tack vare vår mångåriga erfarenhet vet vi exakt vilka metoder bedragare använder. Vi gör allt för att alltid ligga ett steg före dem när det gäller att hålla dem borta från vår plattform. Vi sätter stopp för svarta får genom en intensiv säkerhetskontroll i samband med registreringen och en kontinuerlig granskning av iögonfallande profiler.

Skydd mot bedrägeri

Var alltid försiktig, även när det gäller en lovande kontakt. Om något verkar konstigt, om det plötsligt handlar om pengar eller något annat gör dig misstänksam, lyssna på denna känsla och kontakta oss direkt. Ytterligare viktiga egenskaper i samband med så kallade ”scammers” hittar du här.

Krypterad kommunikation

Kommunikationen mellan våra medlemmar på plattformen sker naturligtvis också krypterad. Även e-postkommunikation med vår kundtjänst är transportkrypterad, såvida din e-postleverantör stöder så kallad Transport Layer Security-kryptering (TLS).

Team för förtroende och säkerhet

Svara snabbt på rekommendationer eller förfrågningar från vårt team av experter. Detta är viktigt för att skydda din egen och alla våra medlemmars säkerhet. Kontakta oss omedelbart om du har en viktig upplysning eller om du tycker något verkar konstigt. På detta sätt kan du hjälpa oss att även i fortsättningen hålla Parship-plattformen säker.

Äkta människor, äkta känslor.

På Parship ska det endast finnas äkta människor med äkta känslor. Vi gör stora ansträngningar för att hålla så kallade kontaktförfattare med falska profiler borta från vår plattform. Till skillnad från tvivelaktiga flirtsidor har vi som ansedd leverantör aldrig betalat tredje part för att utbyta meddelanden med medlemmar och därmed väcka falska förhoppningar. Det har vi aldrig gjort och vi kommer inte heller att göra det i framtiden.

Om du tycker att något verkar konstigt med en annan profil kan du alltid kontakta oss eller rapportera medlemmen.

Vill du prova Parship gratis och utan förpliktelse? Gärna!

Skapa helt enkelt en profil och sätt igång.