Varför Parship?

Du träffar inte bara någon, utan du träffar den person du drömt om. För att detta ska bli verklighet använder vi vår vetenskapliga matchningsprocedur – Parship-principen. Denna princip består av två steg som utförs efter varandra:

1. Efter registreringen får du med hjälp av vårt frågeformulär reda på vad det är som gör dig lycklig i ett förhållande.

2. Därefter jämför vi dig med singlar som passar dig särskilt bra och med vilka det finns stora chanser för ett lyckligt förhållande. Vi mäter det hela med så kallade matchningspoäng.

Ju fler poäng, desto bättre!

Vilka olika medlemskap har vi?

Det finns två: Med vårt kostnadsfria basmedlemskap kan du besöka oss utan förpliktelser och se dig omkring och med det betalda premiummedlemskapet kan du använda alla funktioner utan begränsning för att hitta din kärlek.

Som basmedlem kan du skapa din profil, klicka igenom dina matchningar och få dina första meddelanden, som du dock endast kan svara på i begränsad utsträckning. För att kunna använda vår tjänst i full omfattning väljer du premiummedlemskapet.

Efter din gratis registrering får du mer information om priser, betalningsmetoder och löptider. Eller ta helt enkelt en titt på den här sidan.

Var elfte minut förälskar sig en singel med Parship

Extrapolering baserat på användarenkäten 2016

Premiummedlemskapets fördelar:

Obegränsad kommunikation

Om du är premiummedlem kan du skriva och läsa meddelanden utan begränsing.

Titta på bilder

Som premiummedlem kan du omedelbart titta på bilder av dina matchningar.

Regional områdessökning

Med vår områdessökning kan du specifikt hitta singlar i din omgivning.

Sök målinriktat efter intressen

Är likheter viktiga för dig? Titta på matchningar med liknande hobbyer och intressen.

Komplett besökarlista

Vi visar dig vem som är intresserad av din profil och tycker att du är spännande.

Parship överallt

App, webb eller mobilen, med oss hittar du din kärlek på alla enheter.

Är du pigg på en videoträff?

Träffa spännande singlar praktiskt taget ansikte mot ansikte, utbyt idéer och ta reda på om det kan uppstå fjärilar i magen…? Våga att ta första steget!

Vi vill att du förälskar dig!

Har du under de första 14 dagarna märkt att hitta en partner med Parship inte är något för dig? Då kan du återkalla ditt avtal. Mer om ångerrätten hittar du här.