> Teman > Singlar

Singlar

Singlar som fångar dig

Singlar som fångar dig

Är du singel och letar efter andra singlar att dejta? PARSHIP hjälper dig att hitta vägen från ensamhet till tvåsamhet genom seriösa dejtingsidor med tillvägagångssätt som gör att du enkelt hittar en partner som passar dig väl. I Sverige finns det 1000-tals singlar som letar efter någon att dela livet med. Många fastnar på dejtingsidor där många är oseriösa eller möter personer på krogen som de kanske inser att de inte alls har något gemensamt med. PARSHIP´s smarta personlighetstest gör att många hittar ut ur singellivet just här!

Parships artiklar sorterade på teman

Parship−par

Tina och Tommy

Men det märkliga var att på vägen hem till mig började bilen krångla och till slut var Tommy tvungen att sova över natt hos mig.  > till artikeln

Parship−par

Ninni och Henry

Vi behövde inga foton  > till artikeln

singlar älskar nätdejting
Singelliv och Dejting

Svenska singlar dejtar på nätet

En svensk undersökning visar att 70% av alla singlar vill hitta en partner för ett livslångt förhållande. Men var letar de då efter Mr eller Mrs Right?  > till artikeln

Hitta singlar som fångar dig och ditt hjärta!

PARSHIP är stället för singlar att leta efter den rätta. Det är här som du hittar den som har störst potential till att bli en framtida partner och att få ett långvarigt förhållande. PARSHIP använder sig av väl utprovade personlighetstester som gör att din personlighet matchas med andra som tagit testet – ni kanske inte matchar till 100% men lite olikheter ger bara krydda i tillvaron!

Som medlem kan du kostnadsfritt se din profil, ta emot meddelanden och även testa på andra saker för att sedan som fullvärdig medlem kunna ta del av alla PARSHIP´s funktioner. Idag finns det massor av före detta singlar som möttes genom PARSHIP, som det klickade mellan och som nu lever tillsammans. Istället för att känna sig lurad på mindre seriösa dejtingsajter testade de PARSHIP och hittade kärleken.

Är du blyg är PARSHIP det rätta stället att först lära känna andra singlar på, innan ni bestämmer er för att träffas för första gången. Det är ni själva som sätter gränserna för när och hur ni vill ses. Många mailar, chattar och pratar i telefon i månader innan de ses för första gången. Ta chansen – träffa kärleken hos PARSHIP!

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)