> Teman > Nätdejting

Nätdejting

Nätdejting

Nätdejting

Nätdejting har funnits under lång tid, det finns mängder av datingsidor där alla som är singel har chans att träffa någon.

Baksidan med nätdejting är att många gånger är det oseriösa personer som registrerat sig, du kanske är rädd att bli sårad och vågar inte riktigt satsa på någon du är intresserad av. Hos PARSHIP har du chans att slippa oseriös nätdejting och verkligen träffa den rätta på riktigt!

Parships artiklar sorterade på teman

Nätdejting har funnits under lång tid
Singelliv och Dejting

Nätdejting - slippa oseriösa kontakter

Nätdejting har funnits under lång tid och det finns mängder av datingsidor där alla som är singel har chans att träffa någon.  > till artikeln

blinddate, bra eller dålig idé?
Singelliv och Dejting

Första dejten en blinddate, bra eller dålig idé?

Att dejta på internet är inte detsamma för alla människor. En del vill lära känna den andra personen genom meddelanden och telefonsamtal.  > till artikeln

singlar älskar nätdejting
Singelliv och Dejting

Svenska singlar dejtar på nätet

En svensk undersökning visar att 70% av alla singlar vill hitta en partner för ett livslångt förhållande. Men var letar de då efter Mr eller Mrs Right?  > till artikeln

nätdejting - en välsignelse
Singelliv och Dejting

Några tankar om nätdejting

Att gå fram till helt okända människor i krogmiljö är det få som är bekväma med.  > till artikeln

NÄTDEJTING NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Att nätdejta är både spännande och roligt! Spänningen av att först kika runt och läsa andras kontaktuppgifter, kika på bilder och kanske våga sig på att skicka ett meddelande.

 

Att sedan få respons, att utbyta meddelanden och känna hur man genom nätdejting lär känna en annan människa, hur ni får förståelse, respekt och känslor för varandra på distans, en människa som du kanske skulle ha missat om du inte testat nätdejting.

Det råder ingen tvekan om att nätdejting och att finna en partner på webben är både praktiskt och flexibelt, i förhållande till de faktiska "äktenskapsförmedlingsinstituten" på staden eller att sätta ut en kontaktannons i lokaltidningen.

25 % av svenskarna är singlar, vilket motsvarar nästan 1,9 miljoner personer. Det visar en undersökning som Sifo har gjort på uppdrag av dejtingsajten PARSHIP.se. Flest singlar hittas i åldersgruppen 18-29 år, där är 46 % singlar. Bland de som är 65+ är nästan var tredje person (31 %), singel. Så det finns inte tvivel att nätdejting är populärt och det är många att välja mellan.

 

Når du först har startad att nätdejta och att tillsammans sen planera för en första date och faktiskt ha en första träff för att se ur ni trivs ihop är oftast något som blir riktigt trevligt och något att prata om länge efteråt. Förhoppningsvis genererar er nätdejting till en andra, tredje och fjärde dejt som slutar med ett långvarigt och lyckligt förhållande!

 

Ta chansen att träffa din nya darling på PARSHIP – matchmaking som ställer krav på sina medlemmar, krav på att vara seriös med att möta någon.

 

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)