> Teman > Matchmaking

Matchmaking

Seriös matchmaking på PARSHIP

Seriös matchmaking på PARSHIP

Något du bör fråga dig själv innan du börjar leta efter en partner är vad du söker i en annan människa? Längtar du efter tvåsamhet, ömsesidig respekt eller någon att utöva gemensamma intressen med?

Eller är det något flyktigt du vill ha, letar du efter rika män eller någon att ha kul med under en kortare tid? PARSHIP satsar på seriös matchmaking där den som är singel ska ha stor chans att verkligen träffa någon som kan bli en potentiell partner i ett långvarigt förhållande.

Matchmaking är vad vi på Parship gör, vi hittar den som passar bäst för dig med får dokumenterade vetenskapliga matchmaking test.

Parships artiklar sorterade på teman

Parship−par

Eva och Joe

Så innan det hade gått två månader, när vi hade skrivit 310 mail, ringt fem gånger och skickat några vanliga brev kramades vi på flygplatsen.  > till artikeln

Parship−par

Anders och Ann-Christine

Mailen blev fler och fler, tills vi beslöt oss för att träffas. På den vägen är det.  > till artikeln

Parship−par

Anne och Henrik

Det första de gjorde var att resa bort tillsammans  > till artikeln

Parship−par

Mikael och Sanna

Vi blev som två tonåringar, fnitter och rodnad. Men också en attraktion som var som en vulkan i fullt utbrott!  > till artikeln

Parship−par

Bernt och Cecilia

Vi började med anonyma kontakter som bara ökade, fort hem från jobbet till datorn för att titta om "Drottninga från Skåne" (som Berra snart döpt Cilla till) hört av sig.  > till artikeln

Vi hittar din drömpartner med vårt personlighetstestet

Vi människor är i relationer hela livet i olika sammanhang. De flesta genom ett samspel som varar över tid eller andra som växlar mellan att vara symmetriska och komplementära.

Matchmaking är gammalt, det har faktisk existerat sen tidens morgon. Människor är inte skapade för att leva singel. Formerna har varierat, men principen har alltid varit densamma. Matchmaking är att sammanföra människor till äktenskap eller andra relationer.

Symmetriska relationer
Relationer där människor punkterar om jämställdhet - Lika barn lekar bäst.
Nackdelen kan vara att deltagarna ofta kommer i konkurrens med varandra

Kompletterande relationer
Relationer där människor punkterar av ojämlikhet - motsatser lockar
Deltagarnas beskrivning är att de kompletterar varandra
Nackdelen kan vara att den ena parten ofta betraktas som en ledare eller mera betydelsefulla.

Parship önskar att matcha er så att ni får lite av båda typar relationer. Det är vad seriös matchmaking är, och det är också bevisat att det ger långvariga förhållanden.

Hur är din situation i dag?

Livet är några gånger en gåta, och vi kommer alla  med olika bakgrunder och miljöer.

Några kommer ur brutna förhållanden med olika erfarenheter, en separation är vanligtvis aldrig något lätt att gå igenom.
Vissa blir svikna, andra har tappat bort känslorna efter vägen eller så är orsaken till ett avslutat förhållande något helt annat. Det viktiga då man känner sig beredd att börja träffa någon ny, eller är redo för att inleda ett förhållande
Matchmaking kan göra så att man träffar andra med öppna ögon och att vi ser möjligheter i den andre utan att jämföra med en före detta partner.

Ibland blir man sviken, tyvärr hör det livet till. Men med Matchmaking hos PARSHIP kan du känna dig trygg att de partnerförslag du får är från personer som dels passar dig bra, men också personer som har som mål att träffa en ny kärlek. Visst, PARSHIP kan inte heller garantera att kärleken kommer med den första kontaktförfrågan – men chansen är betydligt större tack vara personlighetstesterna där du matchas med potentiella partners.

Ge inte upp – kärleken finns även för dig!
 

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)