> Teman > Man

Man

Man

Mannen skiljer sig inte bara genetiskt från kvinnan

En man är en vuxen människa av hankön och bli i plural ”män”. En man, flera män. Mannen skiljer sig inte bara genetiskt från kvinnan utan även via yttre kännetecken och socialt beteende i samhället. Det ligger många fördomar gentemot både mannen och kvinnan avseende typiska beteenden och intressen men de flesta vuxna har lärt sig att vi först måste lära känna en person innan vi kan uttala oss om dess personlighet.

Parships artiklar sorterade på teman

Parship−par

Eva och Joe

Så innan det hade gått två månader, när vi hade skrivit 310 mail, ringt fem gånger och skickat några vanliga brev kramades vi på flygplatsen.  > till artikeln

Parship−par

Tina och Tommy

Men det märkliga var att på vägen hem till mig började bilen krångla och till slut var Tommy tvungen att sova över natt hos mig.  > till artikeln

Männens dominans

Världen över har mänsklighetens historia dominerats av män som kännetecknat det politiska, privata och sociala villkor. Många av världens religioner predikar överlägsenhet i mannens favör. Som tur är ändras tiderna och männen med den! Det är lika viktigt för en man som för en kvinna, att hitta sin roll i ett förhållande. Att både egna hobbies och intressen får utrymme, samtidigt som vi inte åsidosätter vår partner. Tack vare PARSHIP seriösa online dating får varje medlem göra ett personlighetstest som sedan används för att matcha fram passande eventuella partners.

Män är inte kravlösa i deras jakt efter den rätta – de vill ha information om potentiella partners för att se om det finns någon chans till ett framtida förhållande. PARSHIP förser medlemmarna med den information som behövs till en början – sedan finns chans att kontakta varandra via email och lära känna varandra lite bättre innan det är dags att så småningom ses i verkliga livet. Genom att matcha ditt testresultat med andras ökas dina chanser markant att hitta en seriös partner att dela många fina stunder tillsammans med!

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)