> Teman > Kvinna

Kvinna

Kvinna

Kvinna

Under de senaste 10 åren har online dating förändrat hur ensamstående män och kvinnor, går på jakt efter ett förhållande. Traditionella så kallade regler gällande dating vilka många kvinnor känt sig tvungna att följa blir betydligt mindre framtvingade då det gäller dating online. Framför allt kvinnor som söker efter en seriös och långvarig relation kommer att uppskatta en tjänst som PARSHIP. PARSHIP ger dem en möjlighet att hitta en man som också han uppskattar en diskret och säker miljö där ni kan kontakta och ta reda på mer om varandra.

Parships artiklar sorterade på teman

Parship−par

Eva och Joe

Så innan det hade gått två månader, när vi hade skrivit 310 mail, ringt fem gånger och skickat några vanliga brev kramades vi på flygplatsen.  > till artikeln

Parship−par

Tina och Tommy

Men det märkliga var att på vägen hem till mig började bilen krångla och till slut var Tommy tvungen att sova över natt hos mig.  > till artikeln

Kvinnor som söker efter en seriös och långvarig relation

De senaste 40 åren har vi sett många radikala förändringar i vårt samhälle – inte minst kvinnans positions och roll har förändrats. Under det senaste årtiondet har online dating spelat sin roll i att förändra hur ensamstående kvinnor söker ett förhållande och en partner.

Kvinnor idag har höga förväntningar på en man och online dating med tjänster som PARSHIP ger det ideala sättet för både man och kvinna att börja lära känna varandra och ta reda på om det finns chans för ett förhållande. Internet ger lika villkor och PARSHIP säkerställer att varje medlem förses med bra information om varje av hans eller hennes potentiella partners. Man kan till exempel titta på resultaten av sitt eget personlighetstest och jämföra med resultaten med sin lista över rekommenderade partners. Detta resulterar i att både kvinnorna och männen får värdefulla insikter om den andres personligheter och hur de kan interagera med honom eller henne. Denna typ av kunskap kan göra stor skillnad i processen med dating och för dig närmare lyckan att hitta någon som verkligen passar dig.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)