> Teman > kontaktannons

kontaktannons

Kontaktannons

En kontaktannonser är som en reklam

Många singlar har någon gång tänkt tanken att skriva en kontaktannons i sökandet efter den rätte. ”Hon söker honom” eller ”man söker kvinna” är rubriker som de allra flesta känner igen.

Att skriva en kontaktannons är som att skriva en liten presentation av sig själv och samtidigt försöka få in vad det är man söker hos i en partner.

Ändå kan du få svar av personer som inte alls passar det du är ute efter. Som medlem i PARSHIP som tar hjälp av vetenskapliga personlighetstester kan du genom era testresultat snabbt se hur kompatibel du är med de partnerförslag du får.

En KONTAKTANNONS är som en reklam om dig själv

Som medlem hos PARSHIP har du möjlighet – och bör förslagsvis – själv skriva in, ändra, lägga till, information om dig själv via din profil och "om mig".

Dina sidor är som din kontaktannons utåt till de som ser din profil.

Ett fotografi är givetvis en viktig detalj, som du bestämmer själv vilka som får se – men texten och informationen som du lämnar ut till andra är lika viktig och även om alla inte uttrycker sig bäst skriftligen så är det roligt för betraktaren att få veta i alla fall lite om dig – precis som du vill veta mer då du läser andras kontaktannonser, profiler och "om mig"-sidor.


Förr – innan Internets framfart skickades ofta kontaktannonser till tidningarna, som i sin tur vidarebefordrade svaren till avsändaren. Kontakten tog alltid lite längre tid och det fanns inga garantier för explosionsartad kärlek vid första ögonkastet – vilket det inte finns hos PARSHIP heller, men dina chanser att hitta den riktiga kärleken ökar avsevärt ändå tack vare personlighetstesterna.

 

Hur du skriver bra kontaktannonser


Ta hjälp av en nära vän som du litar på om du tycker det är svårt att skriva en presentation. Testa att läsa texten högt för dig själv – så får du en bättre uppfattning om hur din text låter. Lär känna fördelarna med PARSHIP, registrera dig kostnadsfritt redan idag!

Föreställ dig din kontaktannons som en reklam om ett av dem bäste produkt i värden som du önskar att sälja. Vad önskar du mest? Du vill bli lagt märke till och skilja dig från mängden av andra fantastiskt utformade kontaktannonser!

Kontaktannonser man inte lägger ner någon energi på, blir inte speciellt uppmärksammade. Investera lite tid på utformningen och resultatet kommer att ge sig. Tänk själv på vilka kontaktannonser du tycker är bra och vem du önskar att kontakta.  En profil med en kort, tråkig beskrivning och otydligt foto är inte den som frister först eller hur?

Vissa av er kanske tror det inte spelar någon roll hur min kontaktannons ser ut? Jag söker själv upp andra och flirtar och kontaktar någon. Vad är det då första din kontakt gör?  Just det, kollar din kontaktannons

Ett foto är ett absolut måste!

Kontaktannonser utan foto försvinner i mängden av singlar så det är viktig att ha ett foto av dig själv.

 

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)