> Teman > Kärlek

Kärlek

Kärlek

Kärlek

Vad är kärlek? Definitionen är olika för de flesta. För vissa är det en seriös och själfull relation med någon som älskar dem tillbaka. För vissa är kärlek att leva livet just nu i en tillfällig och eldig sommarflört som kommer att kommas ihåg med ett leende på läpparna. För vissa är kärlek något som startar som en sommarflört och mynnar ut i något annat som växer till en relation och vetskapen om att man inte vill vara med någon annan.

PARSHIP´s medlemmar är genuina singlar…de har valt PARSHIP som sin relationssite för att de vill hitta kärleken…de råkar vara professionella personer med höga förväntningar på livet och en framtida partner (och av en professionell datingservice) men det är också där generaliseringarna slutar.

Här finns mängder av olika åldrar och bakgrunder, personer från hela landet, eller kanske till och med från övriga Europa? Någon kanske letar efter giftermål medan andra är ute efter ett stadigt förhållande. Rådet i den här avdelningen täcker många olika ämnen som personer som söker tefter kärleken träffar på.

Parships artiklar sorterade på teman

Kärlek
Tips och råd

Vad är kärlek?

Det är tydligt att kärlek inte är samma för någon, visst det finns vissa grundprinciper som att träffa den rätta och leva lyckligt. Men den rätta är olika för alla och att leva lyckligt är väldigt subjektivt.  > till artikeln

Parship−par

Jenny och Björn

Efter bara någon vecka tog jag flyget till honom och nu har vi planerat jul och resor som vi vill göra.  > till artikeln

Parship−par

Marie och Krister

När vi möttes första gången där så slog våra hjärtan ett extra slag för det var kärlek vid första ögonkastet.  > till artikeln

Parship−par

Annika och Erik

Det var kärlek vid första ögonkastet redan på vår första date.  > till artikeln

singlar som fimpar
Singelliv och Dejting

Rökande singel? Fimpa och hitta kärleken!

Rökning är ett hett ämne inte bara vad gäller förbud och hälsorisker men också när svenska singlar letar efter den rätta.  > till artikeln

Speciafika problemområden

När singlar går in i sökandet efter en ny relation, träffar de på problem som är så olika som de kan bli.

Män kan möta speciella problem från kvinnan, speciellt när det kommer till etablerade protokoll från dating, någon som varit gift förr kommer ta en annan vändning än den som letar efter sitt första seriösa förhållande. Handlar det om att hitta en pojk- eller flickvän, eller har personen bröllop som mål?

Vissa har barn – där somliga bor hemma, andra med en ex-partner och andra är vuxna och har flyttat hemifrån. Långdistansförhållanden kan vara alternativa lösningar för en del, medan andra behöver ha sin ”andra halva” näravid – det är också frågan om att hitta rätt tillfälle att bli sambos (om det är det ni vill).

Faktorer som religion kan också spela en viktig roll i hur saker fortskrider – till exempel, medan PARSHIP inte ber sina medlemmar att specificera deras religion, är det en relationsfråga som kan verka viktig för den som till exempel är intresserad av ett kristet förhållande.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)