> Teman > Förhållande

Förhållande

Förhållande

Förhållande

Din profil, kontaktsida på PARSHIP fungerar annorlunda jämfört med vanliga datingsidor. För det första, resultatet av PARSHIP´s tester indikerar hur kompatibel med var och en av de partner du blir rekommenderad. Och, självklart är dina (varsamt utvalda) foton inte tillgängliga att se för alla.

"Om mig" sidan på din PARSHIP-profil ger dig möjlighet att själv ge ut insyn över vad du gillar. Det viktigaste är dock att du är dig själv och att du är positiv på dina kontaktsidor. För tips om att göra det mesta av din profil och dina kontaktsidor – läs mer i detta avsnitt.

Parships artiklar sorterade på teman

Parship−par

Anders och Ann-Christine

Mailen blev fler och fler, tills vi beslöt oss för att träffas. På den vägen är det.  > till artikeln

Parship−par

Tina och Tommy

Men det märkliga var att på vägen hem till mig började bilen krångla och till slut var Tommy tvungen att sova över natt hos mig.  > till artikeln

Parship−par

Ninni och Henry

Vi behövde inga foton  > till artikeln

Parship−par

Hannah och Johan

Det skulle bli en fika på stan. Det slutade med fika, middag och promenad! Ingen av oss ville gå hem men efter sex timmar skildes vi åt med en lång mysig kram.  > till artikeln

Parship−par

Mikael och Sanna

Vi blev som två tonåringar, fnitter och rodnad. Men också en attraktion som var som en vulkan i fullt utbrott!  > till artikeln

Steget mot ett framgångsrikt förhållande

En tilltalande profil är ofta det första steget mot ett framgångsrikt förhållande. Online, såväl som i verkliga livet är första intrycket väldigt viktigt. Det är värt att tänka till en extra gång över vad du skriver på din profil och dina kontaktsidor på din PARSHIP-profil. Det är inte nödvändigtvis tänkt att du ska behöva fundera i timtal på vad du ska skriva – det viktigaste är trots allt att fokusera på den verkliga "Du" och du kan ändra din information närhelst du vill.

Din "om mig" sida kompletterar dina resultat på PARSHIP testet på din online dating profil och resultatet på testen delas med dina rekommenderade partners. Titta på matchande profiler och du kommer märka att "om mig" är verkligen det ställe där du kan ta reda på om en person är något av intresse eller inte. Skulle en "om mig" sida vara tom – räds inte, testa att skicka en kontaktförfrågan för att få reda på mer om personen. Kom ihåg att profiler, "om mig" och kontaktsidor bara är en början – det är upp till dig att ta reda på mer om varandra och att få saker att hända.

Det är definitivt värt att ladda upp ett foto till din kontaktsida också. På PARSHIP, är din privata sfär respekterad och ditt foto blir aldrig visat öppet utåt utan du tillåter själv vilka andra medlemmar som ska få se ditt foto. Ditt val av foto är givetvis, som du säkert förstår, viktigt – ett leende hjälper alltid. Fråga gärna någon du litar på om råd vid val av bilder att ladda upp.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)