> Teman > dejta

dejta

Dejta

Från dejt till förhållande

Efter en lovande förstadejt, behöver båda två få reda på mer om varandra före ni överväger att ingå ett seriöst förhållande. PARSHIP´s partnermatchning tillgodoser er med basinformationen eftersom PARSHIP´s testresultat innehåller värdefull insikt om er båda och dynamiken er emellan. Självklart är det inte alltid avgörande hur mycket ni matchar varandra vid en dejt, livet i ett förhållande bjuder alltid på utmaningar så ni ska hitta balansen mellan individuella och gemensamma intressen, med flexibilitet och kompromisser kommer man dock långt på vägen.

Parships artiklar sorterade på teman

träffa partner
Tips och råd

Att dejta på nätet

Hur gör man när man ska dejta på nätet, egentligen? Och vad bör man undvika?  > till artikeln

att dejta
Singelliv och Dejting

Den ultimata vårdejten

Spirar vårromantiken i biosalongen, till doften av grillad fläskkarré, på uteserveringen eller på picknickfilten?  > till artikeln

hitta den nya partnern
Singelliv och Dejting

Dejta seriöst och hitta den nya partnern

Vi har som mål att hjälpa alla medlemmar i sitt sökande efter den perfekta partnern vare sig det gäller en kort sommarflört eller en varaktig och själfull relation.  > till artikeln

Från dejt till förhållande

Varje gång du går på en dejt med någon som du håller på att lära känna, befinner du dig på en upptäcktsfärd. Förhoppningsvis kommer varje dag visa fler egenskaper att tycka om den andre personen men det kommer också att finnas tillfällen när du kommer till slutsatsen att han eller hon inte är något för dig. Andra tillfällen är det sannolikt att det är du som kommer att säga ”Tack men nej tack” redan efter en dejt medan det kanske är du som får ett nej nästa gång. Det kan vara tuffe, med det är en del att hitta din väg till att hitta den relation som du faktiskt förtjänar.

Om du har haft en eller två dejter med någon som du ser som en potentiell partner – fortsätt att ta saker i en takt som känns behaglig för er båda så att ni får förståelse för varandras behov, förväntningar och sårbarheter.

I början a en relation kan det vara lätt att bli överidealistiska eller så kommer du på dig själv med att ställa överdrivna krav på den andra personen. Medan saker och ting fortskrider är det viktigt att acceptera en potentiell partner som hon eller han är; när allt kommer omkring sätter PARSHIP´s matchningsprocess betoning på den verkliga personen och han eller hon beter sig i ett förhållande. Ge er båda tid att lära känna varandra och vänja sig hur du fungerar i olika miljöer och situationer.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)