> Teman > Dating

Dating

Dating - Vägen till ett nytt förhållande

Dating - lär känna varandra

Modern dating eller kontaktannoncer? För några decennier sedan sades det vara ödet som bestämde att två personer skulle leva tillsammans. Sedan började vi med dating och tills för bara några år sedan var det just genom dating som man hittade och lärde känna sin blivande partner. Nutidens dating är seriös, säker och inte bara för ungdommar. Också du som seriös och sofistikerad singel skulle börja dejta. PARSHIP.se öppnar dig vägen till dating och ett nytt förhållande.

Dating på internet har blivit omåttligt populärt och är numera väldigt snabbt, säkert och enkelt. Vi på Parship.se jobbar hårt för att du som användare ska hitta din drömpartner. Detta gör vi med vårt vetenskapligt framtagna personlighetstest där vi matchar de absolut bästa personlighetsträffarna.

Parships artiklar sorterade på teman

Parship−par

Karin och Lennart

Härligt skogsliv fick vi uppleva tillsammans när vi båda är jägare. Att vila i varandras armar efter en sån dag känns extra skönt.  > till artikeln

Parship−par

Anne och Henrik

Det första de gjorde var att resa bort tillsammans  > till artikeln

Parship−par

Mikael och Sanna

Vi blev som två tonåringar, fnitter och rodnad. Men också en attraktion som var som en vulkan i fullt utbrott!  > till artikeln

Parship−par

Bernt och Cecilia

Vi började med anonyma kontakter som bara ökade, fort hem från jobbet till datorn för att titta om "Drottninga från Skåne" (som Berra snart döpt Cilla till) hört av sig.  > till artikeln

Seriös och avancerad dating på PARSHIP

Ordet ”dating” kommer ursprungligen från engelskan och står för att boka tid med någon med viss romantisk avsikt. Idag känns dating som något avslappnat men ändå spännande, man har olika idéer och oftast finns det bra utbud över aktiviteter som man vill ägna sig åt vid en första date.

Om du letar efter ett nytt förhållande är dating alltid ett bra förslag till att lära känna varandra bättre.

Genom dating har båda lika villkor att förbereda sig och ofta kommer det visa sig efter att ni har träffats ett par gånger om ni tycker om varandra, om något saknas eller kanske till och med att ni är som gjorda för varandra! Vanliga datingaktiviteter är att gå på bio eller ta en bit mat tillsammans, men en undersökning som gjordes i Tyskland av PARSHIP visade att mer än hälften av de ensamstående kvinnorna och männen föredrog en fika vid uteservering som favoritmötesplats. Var tredje tyckte dock att en promenad skulle vara mest avslappnat.

 

Det sägs att det är första intrycket som räknas och i många fall stämmer det nog. Utifrån den vetskapen om dating är många som ska gå på en date väldigt noga med sin outfit för dagen – oavsett vilket mönster, vilket plagg eller vilken färg man väljer att bära har alla samma mål – att se fin och välskött ut vid första mötet med en potentiell partner.

 

Ett möte med en helt okänd som man endast haft kontakt med via internet är för många en utmaning och vill du vara säker på att du träffar en seriös partner gör du ditt första kloka val genom att välja PARSHIPs online dating. Vetenskapliga personlighetstester garanterar att du presenteras för personer som matchar dina intressen, utbildning, vanor och karaktär. Genom PARSHIP kan ni först lära känna varandra så smått genom att skicka mail och utan att ni behöver avslöja för mycket innan er första, riktiga dejt. Detta skapar förtroende och förtrogenhet och ger er de bästa förutsättningarna till att ha riktigt bra dating tillsammans.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)