> PARSHIP-par > Eva och Joe

Alla PARSHIP-par

Eva och Joe

Eva (58) lärde känna Joe (61) via PARSHIP. Eva berättar om hur det gick till.

"Jag började på Parship för jag hade tappat rösten och inte kunde jobba. Eftersom det var "Prova på helg" så passade det extra bra. Visst hade jag tyckt att det var dags med en ny relation tidigare, men jag hade haft svårt att avsätta tid och energi för att något skulle hända. Personlighetstestet hade jag fyllt i någon månad innan och det, tillsammans med diagrammen och jämförelserna med tänkbara kontakter hade inspirerat mej mycket och givit en del aha-upplevelser.

Joe, som nu är min stora kärlek hade varit medlem i fem månader. Han hade träffat flera trevliga kvinnor i England där han bor, men ingen av dem hade varit den riktigt rätta. Han var nära att ge upp, men så hade han beslutat sig för att ge Parship en sista chans, och utvidgade sitt sökområde. Han hade haft flickvänner från Sverige när han var ung och de hade varit trevliga,så tja, varför skulle han inte pröva med Sverige? Därför droppade det ner ett kort mail från England i min brevlåda två dagar efter att jag betalt medlemsavgiften. Författaren till det och jag hade 90% i matchningspoängl och bara det var ju spännande. Ingen kontakt i Sverige kom upp till den siffran för mig. Han hade skrivit så bra om sig själv också i sin profil och såg trevlig ut.

Vi hade roligt direkt. Första dagen skrev vi sex brev. Och efter ytterligare tolv brev inom fem dagar hade han frågat om jag ville träffa honom i Sankt Petersburg. Det vågade inte jag. En vecka senare bad han om mitt telefonnummer och frågade om han fick komma till Sverige, han ville träffa min familj och mina vänner. Vi pratade i telefon, det var som att börja om från början nästan, lite trevande först, plötsligt en verklig röst, och så skulle jag dessutom prata engelska som krävde mera än när jag skrev, att hitta rätt ord, att förstå, och kvällen var rätt sen. Men vi skrattade mycket och det kändes bra, det var bara att fortsätta. Vi bestämde datum för hans besök och jag bokade hotell åt honom i närheten av bostaden. Vi skickade vanliga brev också med foton på oss själva och från vår vardag, vi försökte ge en så sann bild av oss i förväg som det bara gick.

Så innan det hade gått två månader, när vi hade skrivit 310 mail, ringt fem gånger och skickat några vanliga brev kramades vi på flygplatsen. Två främlingar som redan visste mycket om varandra. Vad vi båda hade längtat efter att få och ge den kramen! Det var underbart. Vi fick den där speciella och omedelbara kontakten igen även i verkliga verkligheten, som inspirerar oss båda så mycket att gå vidare i relationen på alla plan. Vi hade en underbar, spännande och romantisk vecka tillsammans som kommer att lysa för oss i framtiden som något alldeles extra. Han firade sin födelsedag här, jag gav honom vår samlade Parshipkorrespondens i en vacker pärm. Den kommer att vara en dyrbar ägodel för oss och vi är båda väldigt tacksamma att Parship har hjälpt oss att hitta rätt.

Dagen efter han åkte hem igen bokade jag min första resa till England i juli, sedan kommer han till Sverige i höst flera gånger , då ska vi se efter en gemensam bostad här och efter det ska vi fira nyår i Sankt Petersburg. Så stort tack, vi hade verkligen inte kunnat göra det bättre själva."

 

Hälsning, Eva

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)