> PARSHIP-par > Anders och Ann-Christine

Alla PARSHIP-par

Anders och Ann-Christine

Anders (48) lärde känna Ann-Christine (48) via PARSHIP. Anders har skrivit följande till oss:

"Hej! Visst är det kul att Ann-Christine och jag träffat varandra. Båda är riktigt glada och lyckliga över hur det har funkat på Parship. Jag har själv varit medlem en kortare tid på andra siter men de är inte alls jämförbara med Parship vad gäller seriositet, professionalitet och säkerhet för oss som användare. Man känner sig oerhört trygg med ert upplägg och kan utveckla kontakterna i vår egen takt så att säga, vilket både jag och Ann-Christine behövde (även om det gick ganska fort hahaha).

Nu har vi i snart fyra veckor haft en mycket trevlig kontakt. Vår matchningspoäng är 69%, med viss konfliktrisk hahaha. Vid en Fun Match mellan oss så fick vi dock alla rätt och det var så det började. Mailen blev fler och fler, tills vi beslöt oss för att träffas. På den vägen är det. På vår första dejt gick vi på bio och sen den dagen är ingenting sig likt. Vi har blivit ett par, vi träffas ganska ofta, varit på hotellweekend och haft riktigt trevligt. Båda två är så glada att vi träffat varandra och detta är till stor del Parships förtjänst. Vi vill med dessa ord tacka er för hjälpen på vägen. Tack Parship!."

 

Anders (48)

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)