> PARSHIP-par > Anita (69) och Rolf (69)

Alla PARSHIP-par

Anita (69) och Rolf (69)

"Allt omkring mig försvann och mitt tidsbegrepp och fysiska närvaro under en kort stund bara försvann bland alla väntande tågpassagerare jag såg bara Rolf framför mig”!

Kärlek genom PARSHIP - dejting på högt nivå

Vi hade anmält oss på det sätt som man gör inom Parship: Registrerat alla uppgifter om vilken person och vilka intressen samt vilka egenskaper man själv hade och ville se hos en eventuell kommande kontakt/vän/Kärlek.

Vi träffades på Stockholms Central en kall januaridag. Jag kom i god tid innan mötet, ville se och bevaka att min PARSHIP kontakt i ett första ögonkast och möte skulle känna att han var den man som jag hade läst
om och hur jag hade uppfattat honom i hans PARSHIP berättelse!!  

I dag efter mer än sju månaders intensivt kärleksförhållande, minns jag fortfarande hur jag upplevde det första mötet med Rolf:

"Allt omkring mig försvann och mitt tidsbegrepp och fysiska närvaro under en kort stund bara försvann bland alla väntande tågpassagerare  jag såg bara Rolf framför mig”!

Rolf hade tydligen samma idé att få bekräftat via en snabb känsla och uppfattning att mejlkorrespondensen skulle stämma med hans uppfattning att vi kunde bli ett vän- och kärlekspar även på vår ålders höst!

Det var också hans mening att han skulle se mig innan han själv skulle bli "upptäckt"!!!

Jag kan fortfarande i dag känna hur Rolf med sin stadiga och fasta hand sökte min hand när vi efter ett kort cafébesök, promenerade
ut på Djurgården för att tillsammans uppleva den härliga soliga vinterdagen!

Vad som är och under hela har tiden varit spännande i våra möten, kan beskrivas med följande ord: Tonårskärlek med vuxet förstånd!

Att hitta sin kärleks- och nya livspartner i vår ålder är en fantastiskt härlig och omtumlande erfarenhet som skapar all den energi och livsglädje som kropp och själ behöver.

Anita

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)