> PARSHIP-par > PARSHIP-principen fungerade perfekt för oss.

Alla PARSHIP-par

Peter och Ina

"PARSHIP-principen fungerade perfekt för oss."

principen fungerade

Peter (44, PR-konsult) träffade sin stora kärlek Ina (41, sjuksköterska) på PARSHIP. Så här berättar han själv:

"Hej PARSHIP-teamet,

 

Jag tänkte att jag skulle skildra min rätt korta men lyckosamma tid hos er, då jag aldrig skulle ha lärt känna min drömkvinna utan PARSHIP. Jag stötte på PARSHIP av en slump när jag var ute och surfade på nätet. Jag hade aldrig hört talas om PARSHIP och blev nyfiken på konceptet. Egentligen var jag inte verkligen "på jakt" efter en kvinna, men testet och utvärderingen lät intressant. Det kunde ju inte skada att lära sig lite mer om sig själv. Jag gjorde testet, fullkomligt avspänd, utan att ana vilka följder det hela snart skulle få.

 

Efter de första kontakterna, meddelanden och telefonsamtalen träffade jag två sympatiska kvinnor, dock utan en känsla av att "det här skulle kunna bli något". Men då kom Inas kontaktförfrågan - med ett inte så professionellt taget men ändå mycket tilltalande foto. Efter att ha mejlat i en vecka men bara talats vid en gång på telefon träffades vi för att ta en promenad. Det blev ett cafébesök också. Redan i början av våra samtal fällde någon av oss uttalandet "det här känns rätt". Det var verkligen en förbluffande närhet mellan oss, vi är otroligt lika i hemskt många sammanhang och våra livshistorier har absoluta paralleller.

 

Den första träffen slutade visserligen med ett litet missförstånd gällande eventuellt återseende, men det klarades ut nästa dag och då bestämde vi alltså tid för nästa träff. Redan under de följande dagarna, vid varje telefonsamtal och varje gång vi sågs, blev vi mer och mer säkra på att det här med den rätta känslan verkligen stämde. Och redan en vecka efter att jag fått Inas kontaktförfrågan stod klart att vi hade förälskat oss. Och nu är vi ett par. För mig är Ina den stora kärleken, den underbaraste kvinna jag någonsin lärt känna. Jag har aldrig känt en liknande närhet, ett sådant förtroende för någon eller en sådan absolut samstämmighet. Och detta hade aldrig hänt utan PARSHIP.

 

Om det var våra 72 matchningspoäng eller ej, jag tror helt enkelt att PARSHIP-principen fungerade perfekt för oss. Vi kan nu inte föreställa oss ett liv utan varandra och om det fortsätter som det börjat så kommer vi att bli gamla ihop."

 

Hjärtliga hälsningar
Peter (44), PR-konsult

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)