> PARSHIP-par > Jenny och Björn

Alla PARSHIP-par

Jenny och Björn

Jenny (55) lärde känna Björn (55) via PARSHIP. Jenny har skrivit följande till oss (namnen är fingerade):

"Hej!

Visst vill jag berätta om hur jag träffade kärleken.

Jag hade varit inne på en annan dejtingsida i fyra veckor ca men den kändes helt fel för mig. Jag såg annonseringen om er sida i en gratistidning Metro eller om det var SE.

Jag hade inga större förhoppningar på att träffa någon på PARSHIP. Men er presentation av tjänster och priset att vara medlem gjorde att jag kände att det måste bara vara seriösa män som söker en partner på denna sidan. Jag var väl medlem i 3 veckor då Björn tog kontakt med mig med ett funmatch. Jag svarade men det blev inte full pott och det blev någon dags tystnad. Vi skrev några artiga rader till varandra varannan dag ca. Men något gjorde mig nyfiken och jag bad om att få se hans foto och jag släppte mitt. Sen var det så mycket som bara hände. Kommunikationen blev intensivare och nyfiknare. Vi bor en bra bit ifrån varandra och jag har laddat ner ett program som heter Skype. När vi sen kunde prata och se varandra på dataskärmen så kunde vi prata och prata i många timmar tillsammans. Efter bara någon vecka tog jag flyget till honom och nu har vi planerat jul och resor som vi vill göra. Vi jobbar inom samma branch men på olika nivåer så vi har mycket att prata om. Men det viktigaste är ändå att få känna denna härliga känslan av att vara nyfiken och vilja vara nära och längta efter varandra.

Tack för hjälpen PARSHIP.

Jenny"

Jenny (55)

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)