> PARSHIP-par > Ninni och Henry

Alla PARSHIP-par

Ninni och Henry

Försäljningsassistenten Ninni (44) träffade systemvetaren Henry (41). Det här är deras historia (namnen är fingerade):

"Hur hittar man den riktiga livskamraten?
Matchningspoängen hos PARSHIP är en bra metod för att söka efter en passande partner. Det är dock inte alltid nödvändigtvis det högsta antalet poäng som leder till framgång. I vårt fall var det "bara" 66 poäng, men det var uppenbarligen de poängen som verkligen spelade roll. Byta foton var inte nödvändigt. Det sa klick redan i våra första meddelanden, även fast vi bara skrev om oväsentliga saker. Att bestämma oss för att tala på telefon var det bästa vi har gjort. När vi la på efter mer än två timmar visste vi båda att; .det här är rätt person! Ingen annan!.

Sedan dröjde det inte länge till första träffen, och då hade vi fortfarande inte bytt foton. Vad hände? Gnistan blev till eld! Nu har vi känt varandra i två månader och vi kan faktiskt inte föreställa oss att leva utan varandra. Redan om två månader flyttar vi ihop, och vi ser båda otroligt mycket fram emot att tillbringa vår framtid tillsammans.

För oss var alltså inte antalet matchningspoäng det avgörande. Vad vi skrev till varandra och det vi pratade om var mycket viktigare. Vi tror båda att ett foto hade gett fel intryck och kanske också väckt falska förhoppningar. Den avgörande faktorn var absolut det första telefonsamtalet då vi båda blev övertygade om allting kändes helt rätt.

Tack, PARSHIP

Ninni och Henry"

Ninni (44), försäljningsassistent och Henry (41), systemvetare

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)