> PARSHIP-par > Anne och Henrik

Alla PARSHIP-par

Anne och Henrik

Anne (31, personalutvecklare) förälskade sig via PARSHIP i Henrik (32, konsult). Här är hennes historia:

"Hej alla ni på PARSHIP!

Jag skriver för att tacka för er ytterst seriösa sajt och den fantastiska möjligheten att lära känna nya människor. Jag hade turen att, efter bara tre månaders medlemskap, lyckas hitta min pojkvän.

Jag bestämde mig för att bli medlem i PARSHIP då jag utgick ifrån att de som väljer en avgiftsbelagd sajt är ute efter seriösare kontakter. Redan medan jag var gratismedlem och jobbade på min profil fick jag tre förfrågningar. Det gjorde mig så nyfiken att jag blev premiummedlem. Efter tre veckor gick jag på min första dejt, vilken tyvärr inte blev så jättelyckad. Eftersom jag tyckte att kontakterna verkligen var roliga så gav jag inte upp för det. Tack och lov; en vecka senare tittade jag ordentligt på de förslag till möjliga partners jag fått och där, vid 65 poängs matchning, hittade jag Henrik.

Vi mejlade varandra några gånger, sedan talade vi dagligen på telefon och efter en vecka träffades vi. Vi tyckte om varandra med en gång och Henrik hade direkt planer för oss för de kommande veckorna. Jag tyckte det var jättespännande och tänkte att .han spiller ju i alla fall ingen tid.. Följande veckoslut tillbringade vi fyra dagar tillsammans och den tredje dagen gick vi in på en resebyrå och bokade en gemensam semester. Alla mina väninnor tyckte att jag var absolut galen, men semestern och de följande sju månaderna har helt enkelt varit underbara. Om vi inte hade gett oss i kast med det hela så snabbt hade vi säkert fortfarande träffats för att dricka kaffe på helgerna. Jag kan bara rekommendera: friskt vågat är hälften vunnet. Nu ser Henrik och jag med stort förtroende fram emot en gemensam framtid.

Med vänliga hälsningar
Anne"

Anne, 31, personalutvecklare

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)