> PARSHIP-par > Det klickade direkt och vi har hållit ihop sedan dess

Alla PARSHIP-par

Angelica (26) lärde känna Patrick (29)

Det klickade direkt och vi har hållit ihop sedan dess

det klickade direkt

Matchingspoäng : 78%! Det klickade direkt och vi har hållit ihop sedan dess, nu har vi även blivit sambos. Utan Parship hade detta aldrig hänt!

 

Angelica: Jag gick med i Parship för att jag var trött på oseriösa killar man träffar på krogen, jag hade precis börjat jobba efter fyra års studier och började fundera på vart jag skulle kunna hitta en seriös partner. Jag blev då tipsad av en kompis om Parship och bestämde mig för att se vad det var för något. Det verkade vara en seriös sida med tanke på vad det kostar, så oddsen att fler är seriösa borde vara bättre . Jag gick med i Parship i januari 2008 och skickade ut flera fun-match inbjudningar för att se om jag fick napp, det fick jag!

 

 

Patrick: Efter några tröstlösa års raggande på krogen fick jag höra reklam om Parship, på radio. Efter tredje gången jag hörde reklamen så lyckades jag komma ihåg adressen och kollade upp vad det var. Efter att ha läst igenom villkoren för Parship kändes det mer seriöst än något annat jag har provat och tänkte att det borde finnas fler seriösa därute. Detta var i början av februari. Inom en vecka så droppar det in en fun-match där jag blev lovad ett fotografi vid fyra rätt av fyra. Glad i hågen antog jag utmaningen! Trots att jag bara fick tre rätt så mynnade det ut i många och långa mail. Jag försökte svara så fort jag kunde men lyckades inte få svar en enda gång efter klockan tio. Detta förbryllade mig. Ljuset gick upp när jag fick veta att hon gick och la sig tidigt eftersom hon gick upp tidigt på mornarna. Men svar fick jag ju i alla fall. =)

 

Angelica: Efter många härliga mail skulle Patrick åka upp till fjällen, jag fick då hans mobilnummer eftersom han inte skulle ha någon tillgång till dator. Efter några dagar, närmare bestämt den 14 februari (spännande datum =)) kunde jag inte hålla mig och skrev ett sms till honom, jag fick svar och blev överlycklig!

 

Patrick: Sms:en duggade tätt de kommande dagarna detta gjorde mig om möjligt än mer intresserad än vad jag var innan och bestämde mig då för att jag ville höra hennes röst. Jag ringde och ytterligare några dagar senare var en dejt ett faktum.

 

Vi träffades den 27 februari. Det klickade direkt och vi har hållit ihop sedan dess, nu har vi även blivit sambos. Utan Parship hade detta aldrig hänt!

 

 

/Angelica & Patrick

 

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)