> PARSHIP-par > Björn och Liselott

Alla PARSHIP-par

Björn och Liselott

Björn och Liselott lärde känna varandra via PARSHIP i 2009, men nu kommer en uppdatering.

Kärlekshistoria

 

För tre månader sedan visste jag inte vad jag vet idag; att jag skulle ha ett förhållande med en kvinna som jag träffat på PARSHIP. Det har varit två mycket intensiva och roliga månader. Det hela började med 4 frågor på fun-match. Där startade vi vår konversation, vi hade svarat olika på en fråga; den om vi tyckte att toa-locket skulle vara uppe eller nere. Idag skrattar vi åt det och tycker att det är komiskt när vi är hemma hos henne, hon har två toaletter och då kan var och en göra som den vill. Efter fun-matchen skrev vi ungefär en vecka om intressen, tidigare familjesituationer, om värderingar i livet och arbetslivet och om det kanske viktigaste: förväntningar på en relation. Vi är båda kommunikativa och tydliga vilket gjorde att det inte blev så mycket kringsnack.

 

Först pratade vi i telefon och när det kändes bra bestämde vi att ses på en pub och ta en öl som en första date. Det blev ett starkt känslomässigt möte, det är speciellt att möta en människa som man skrivit så mycket med! Jag tror ingen av oss kommer ihåg vad vi pratade om den kvällen. Till nästa date bjöd jag på en på en båttur. Det var väldigt roligt att sticka ut på sjön en vanlig onsdag i november och vi kunde båda njuta av att det är sådant som egna företagare kan göra!

 

Nästa gång vi träffades var vi på restaurang och åt middag med levande ljus, sen var vi på en kort danskurs i Boogie-woogie och efter det blev det en promenad utefter kajerna i Stockholm. Där var det härligt att mötas i en kyss och gå och hålla varandra i handen.

 

Efter detta har vi gjort väldigt många roliga saker tillsammans; varit på bal och konstmuseet Louisiana under en förlängd helg, varit på rockkonsert, tagit med varandra till olika vänner på fika och middagar, träffat våra fäder och två av våra fyra barn, varit ut på promenader i naturen samt varit på en julfest och ett 50-årskalas och naturligtvis varit hemma och bott hos varandra lite då och då. Och det har varit mycket fest och skål i champagne och prat på nätterna! Tack PARSHIP som gjorde förjobbet! Nu fortsätter vi att njuta av livet och varandra och planerar att fira nyår tillsammans!
 
Med vänlig hälsning
 
Björn

 

Uppdatering: Paret ska gifta sig i juni 2012 efter tre års lyckligt förhållande.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)