> PARSHIP-par > Kristina och Pascal

Alla PARSHIP-par

Kristina och Pascal

Kristina (33) lärde känna Pascal (33) via PARSHIP. Kristina har skrivit följande till oss:

"Hej,

Mitt namn är Kristina och jag ville bara snabbt dela med mig att jag är mycket tacksam över att jag gick med i Parship i augusti i år och mycket tacksam för att ni finns! Jag blev nämligen hittad av min själsfrände, som bara efter några dagars medlemskap (båda två) kontaktade mig med en kontaktförfrågan. Vi hade otroliga 92% på vårt test och det var absolut den högsta matchning jag/han hade med någon!!

Vi mailade några gånger i början och intresset blev större och intensivare för varje mail som gick fram och tillbaka. Vi bytte snabbt till våra privata mailadresser och därefter lämnade vi ut våra mobilnummer. Vi pratade länge på telefonen vid flera tillfällen och sms-andet ökade stadigt. Vi blev mer och mer intimare och personligare precis som om vi redan kände varandra. Jag var tvungen att åka till Paris på kick-off med jobbet och den helgen var då det bara sa klick och vi släppte nog alla hämningar i våra samtal med varandra. Vi kunde knappt vänta tills jag var tillbaka i Stockholm och då jag skulle bjuda hem Pascal på vår första dejt tillsammans. Vi valde att laga mat en vanlig onsdag, mitt i veckan, och vi var extremt nervösa båda två innan första mötet.

När jag öppnade dörren och våra blickar möttes för första gången så kände vi båda att det här var något alldeles speciellt! Man kan säga att det var den dagen Pascal kom in i mitt liv och har än idag, tre månader senare inte lämnat min sida. Han flyttade in redan den kvällen, kan man säga! Vi har redan träffat varandras familjer och de har träffat varandra och redan går kommentarerna varma om hur fantastiskt det är att jag och Pascal har funnit varandra. Många är förbryllade självklart av hur fort allting har gått men vi kände att det var rätt ända från början och vi är mogna nog att kunna ta ett sådant viktigt beslut att vara tillsammans.

Nu väntar en resa till Rom över nyår och till våren åker vi till New York! Vi planerar framtiden ihop men ändå låter vi mycket vara spontant och tar dagen som den kommer. Vi kommunicerar med varandra om vad vi känner och tycker så att man vet hur det ligger till med den andra partnern.

Vi har redan rekommenderat Parship till vänner och familjemedlemmar som är singlar! Även våra kollegor på jobbet har också fått veta hur vi har träffats och är nyfikna på hemsidan och hur man träffar varandras själsfrände!

Återigen, tack för att ni finns och det ni erbjuder! Hoppas fler kan finna lyckan som jag och Pascal har gjort!

 

Hälsningar
Kristina"

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)