> PARSHIP-par > Hannah och Johan

Alla PARSHIP-par

Hannah och Johan

Hannah (24) och Johan (30) träffades på PARSHIP - så här gick det till:

Johan:

Mitt förra förhållande tog slut I februari efter en längre tids slitningar. Nu tänkte jag att jag skulle ta det lugnt och bara vara singel ett år eller två, men jag ville ändå inte vara utanför "marknaden" helt. Jag tänkte att eftersom en av mina bästa vänner träffade sin nuvarande sambo på en datingsite förra sommaren, så finns det kanske vettiga människor på nätet. Sagt och gjort! Jag började sitta och jämföra lite mellan de olika siterna och fastnade för en som verkade seriös och bra utan att vara för krånglig; Parship. Jag lade upp min profil och kollade lite då och då vilka jag tyckte verkade intressanta. Svarade på och skickade FunMatch lite då och då men det blev inte mycket mer än så. Så en dag dök det upp en FunMatchförfrågan från en 24-årig medicinsk fotvårdsspecialist från Skåne.

Hannah:

Jag hade varit singel i drygt ett år och under tiden hoppat runt på lite olika billiga och gratis siter utan resultat. Min mamma hade hört talas om Parship och tyckte jag skulle testa. Det kändes redan från början att det var en seriös site. Efter bara några dagar skickade jag en FunMatch till Johan som första kontakt; Han svarade!!

Johan:

Vi hade fel på hur vi ville ha kaffet! Nåja, jag tittade närmare på tjejen som skickat och tyckte att hon verkade intressant. Att vi bara matchade 72% verkade lagom. För lika hade nog blivit tråkigt. Hon hette Hannah och hade en fotvårdsklinik i närheten av stan jag själv bor intill. Jag skickade en kontaktförfrågan, och fick svar! De närmaste dagarna mailade vi mycket tills Hannah förslog att vi skulle fortsätta på MSN.

Hannah:

Enda olikheten var hur vi ville ha kaffet! Efter det längtade jag hem till datorn för att se om det kommit nya mail. Vi hade kontakt nästan varje dag för att sen gå över till chat.

Hannah & Johan:

I ungefär en vecka pratade vi mycket och bestämde att vi skulle träffas veckan efter. Men vi började båda bli otåliga och bestämde att ses redan på söndagen. Det skulle bli en fika på stan. Det slutade med fika, middag och promenad! Ingen av oss ville gå hem men efter sex timmar skildes vi åt med en lång mysig kram. Två dater till och efter det har vi varit tillsammans varje dag. Nu håller vi på att inreda Johans hus tillsammans.

Johan:

Livet har fått en underbar nystart och man känner sig nästan som tonåring igen!

Hannah & Johan:

Vi planerar framtiden tillsammans och vill leva med varandra resten av livet!

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)