> PARSHIP-par > Mikael och Sanna

Alla PARSHIP-par

Mikael och Sanna

Mikael (48) lärde känna Sanna (46) via PARSHIP. Mikael har skrivit följande till oss (namnen är fingerade):

"Tänka sig att det kan/kunde hända... Att man flackat och letat och vill mer än allt - hitta den person man känner finns för mig.

Nu har vi hittat varandra! Efter att ha haft en kort kontakt här på Parship så pratade vi i telefon, många och långa samtal. Samtalen visade att vi STÄMDE och vår ärlighet och vår känsla om att just vi skulle funka fick oss att ses så fort vi kunde.

Vi träffades en måndag för att se på varandra, och när vi såg varandra i dörren - WOW!!! Vi blev som två tonåringar, fnitter och rodnad. Men också en attraktion som var som en vulkan i fullt utbrott! Och efter den första kyssen så var det vi.

Det har inte gått lång tid men vi vill bara vara med varandra och vi vill bygga något som varar för alltid. Eftersom vi vill så ska vi, och vi kommer att bygga något som vi båda har letat efter den tid som vi hitintills har levt.

NU FINNS DET!! NU FINNS VI!!"

Mikael (48)

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)