> PARSHIP-par > Bernt och Cecilia

Alla PARSHIP-par

Bernt och Cecilia

Bernt (48) lärde känna Cecilia (47) via PARSHIP. En sann kärlekssaga.

Slutet november (ca 21/11) Cilla - Inloggning ivrigt påhejad av barn samt och före detta "gubbe" och barn, marknadsförde sig själv bl a. som "egen företagare och färghandlare" i en av de större städerna i södra Sverige. Med hund och katt (katt som visade sig inte fanns då men var på önskelistan från dottern). Frånskild sedan 5 år.

Slutet av november (ca 26/11) Berra - Inloggning en fredagskväll på grund av en tidigare resa med företagets revisor som rekommenderade att söka på nätet- som sa följande:-"men sök på en sajt som kostar mycket pengar- där finns det ytterliggare seriösa personer som vill det samma som du", sagt och gjort- marknadsförde sig bl a. som "gift men separerad", egen företagare, 3 barn (den yngste 16år), Värmlänning etc.

Matchningspoäng 84% - Cilla skickar kontaktförfrågan till Berra, Cilla tyckte det verkade ganska "lugnt" med en kontakt i "norra Sverige", för det skulle inte vara risk att det skulle bli något på ett så långt håll, men en konversion var ju aldrig fel.

Vi började med anonyma kontakter som bara ökade, fort hem från jobbet till datorn för att titta om "Drottninga från Skåne" (som Berra snart döpt Cilla till) hört av sig. Kvällarna blev till ett en lång härlig dialog via nätet som var mycket givande och uttömmande för bägge parter.

Efter en tid så öppnade vi fotografierna för varandra och ingen blev besviken på vad som förvisades för varandra. Dialogerna blev mer och mer uttömmande och "kärlek" började uppstå redan på denna nivå, utan att ens ha träffats ännu så växer den till en längtan.

Berra talade om att han skulle på jobb i slutet på året i en närbelägen stad och frågade om vi skulle träffas över en bit mat. Cilla bjöd genast in Berra på besök och uppgörelsen blev att han skulle komma och hämta Cilla från affären när han stängde densamma kl 18.00. Berra kom givetvis för sent, anlände kl. 18.30 med en kvinna som stod på insidan av entrédörren med armarna hängande på handtaget och väntade- en syn Berra aldrig kommer att glömma - en härlig syn på en mycket vacker kvinna. Kvällen fortsatta med en underbar middag på tu man hand och en härlig avslutning på aftonen hemma hos Cilla. Det blev t o m övernattning hos henne- det stämde helt fantastiskt med varandra.

Fortsättningen på helgen blev en resa till Värmland där Nyårsafton firades med Cilla med dotter samt Berras son, en härlig avslutning på gamla året samt en fantastisk start på det nya samt en nystart på hela livet med mottot att man skall ta vara på varandra!

Hela vintern blir i ett enda kärleksrus, mycket pendlande mellan Värmland och södra Sverige, vi blev bara mer och mer kära i varandra. Under mars månad beställer vi en gemensam resa - en kärlekssemester till Kreta som i skrivandes stund precis håller på att packas resväskor till. Resan skall bli en firande av vår förlovning som skedde på ett torp i Österlen den 18/4-08.

Samtidigt som vi nu sitter och kvitterar ut en härlig tid tillsammans så planeras ytterliggare en resa med barnen (dottern & sonen) då vi skall fira jul och Nyår (2008/2009) till värmen där om allt går så som vi vill blir det ett nytt efternamn för oss bägge- samtidigt!

Detta hade aldrig hänt om inte Parship funnits, tack!

 

Hälsningar, Bernt & Cecilia

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)