> PARSHIP-par > Det klickade direkt och vi har hållit ihop sedan dess

Alla PARSHIP-par

Yvonne (59) och Bengt (65)

Så kom jag farande i bilen, lite i sista stund, och där stod han. Såg bara så glad ut när jag närmade mig. "Vad fin du är" var de första orden han sa.

Från blind date till kärlek

Från blind date till kärlek. Yvonne (59) och Bengt (65) träffades på PARSHIP - så här gick det till:

Vi träffades första gången på parkeringen i stan där jag bor en söndag i augusti. För att ta en promenad vid havet och äta en bit.

 

 

Och det var spännande! Visst hade vi skrivit till varandra, och helt kort pratat i telefon en gång, mest för att bestämma tid. Så kom jag farande i bilen, lite i sista stund, och där stod han. Såg bara så glad ut när jag närmade mig. "Vad fin du är" var de första orden han sa. Och det med ett leende som värmde direkt. Och jag kände mig verkligen fin.

 

För det här var rätt nära en blind date. Inga foton hade växlats och inte hade vi skrivit mycket heller. Några korta lagomrader och sen ville B träffas, lämnade namn och telefonnummer direkt och skrev :"vi kan nog ha kul ihop!". Och det har vi ju! Men jag konstrade lite, gjorde annat, sköt på träffen...

 

Det har inte gått mer än två månader sen den där augustisöndagen. Men vi är bara så himla kära i varann, glada i varann, tända på varann. Aldrig har vi känt så innan och då är vi ändå rätt mogna människor, (59 o 65). Måste man vänta nästan ett helt liv för att allt ska kännas helt rätt?

 

Sen dess har vi setts varje helg, och då släpper vi knappt varandra en enda minut. Vi har seglat, plockat kantareller och lagt ut nät, kurat i stugan vid havet, vi har gått på konsert - men mest av allt har vi pratat och pratat och pratat. Och kramats!

 

Och det kanske är det starkaste vi har. Denna närhet vi längtat efter, hela livet. Lika kärleksfulla båda, med en så stark vilja att vara nära att det nästan gör ont. Sen har vi haft tur med annat också, eller kanske lite skicklighet. Bara fyra mil mellan oss, om vi vill kan vi träffas varje dag. Och när vi inte ses så pratar vi i telefon. En timme, två, ibland tre.

 

Livet stannar upp, alla måsten försvinner, trädgården är inte så välskött längre - men jag är lycklig..

 

Det var den allra sista sommardagen för i år, den här söndagen i augusti. Nu är hösten här. I december åker vi till Alperna och åker skidor. För åka skidor, det älskar vi båda. Och havet och skärgården. Öppenheten mellan oss. Och en onsdagskväll som den här, när vi inte ses, då längtar vi.

 

Vi pratar redan framtid för vi kan bara inte låta bli och känner båda att det är - allvar. Får det verkligen vara så här bra? händer det att B funderar. Och det får det ju.

 

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)