> Magasin > Singlar i Sverige > Singlar i Västra Götland

Singlar i Sverige

Singlar i Västra Götland

PARSHIP är dejtingsajten med stil för singlar fra Göteborg med höga krav.

Singlar i Västra Götland

Det finns flera populära resmål, vare sig man är barn, förälder, par eller singel i Västra Götaland, där 1 556 400 invånare bor. Ett heter Läckö Slott och är praktfullt beläget på en udde i Ekens Skärgård i Vänern. De vackra omgivningarna skapar en perfekt inramning för ett romantiskt bröllop eller en lämplig plats att ta med sin date till om man fortfarande är singel. Västra Götaland har även många andra vackra slott som lämpar sig väl som utflyktsmål, till exempel Gunnebo Slott och Trädgårdar där det erbjuds olika verksamheter året om.

Vill man lära känna Västra Götalands historia och bakgrund bättre rekommenderas en museiturné. Västra Götaland har ett rikt utbud av intressanta museer. Ett museibesök gör sig bäst i sällskap, och för en singel i Västra Götaland är det ett lysande tillfälle att ta med sig någon som är extra viktig. Till exempel finns flygplansmuseet Aeroseum i Göteborg, som är insprängt i berget, krigsmuseet Global War Museum i Munkedal eller Veterinärhistoriska museet i Skara.

Medan man ändå är ute och åker till slott och museum kan man gärna rasta vid någon av nationalparkerna i Västra Götaland. Singlar har här en fridfull plats att kravlöst umgås med ny bekantskap och för en förälder är det ett lämpligt stopp att låta barnen springa av sig. Ett besök i naturen har oftast mer substans än en singelträff på bion. Tiveden, beläget mellan Skagen och Vättern, visar upp mäktiga bergsformationer och stora flyttblock.

Singlar i Göteborg

Hamnstaden Göteborg vid Västkusten har Sveriges längsta sommar räknat i antalet ljusa timmar. Detta borgar för ett aktivt uteliv sommartid som gärna nyttjas av stadens drygt halva miljon invånare. Klubbarna på paradgatan Avenyn ligger tätare än någon annan stans i landet och nattlivet är en upplevelse. För en singel i Göteborg står chanserna högt i kurs att träffa en annan som lever som singel.

Göteborg ligger i en shoppingstark region och vimlet på gatorna talar sitt tydliga språk. Förutom butiker i centrum och i Nordstan finns det gott om restauranger och kaféer. En trappa upp i saluhallen ”Feskekörka” med sina gotiskt inspirerade bågar serveras fisk och skaldjur i traditionsrik miljö. Liseberg är en av landets mest besökta nöjesparker, beläget vid den grönskande Slottskogen. Utsiktstornet sticker upp ur stadsbebyggelsen mitt inne i staden. På vintern är ett besök på Lisebergs julmarknad tillsammans med vännen ett måste för en nyförälskad singel i Göteborg.

Det finns aldrig brist på tillställningar i Göteborg. Två årligt återkommande evenemang är nordens största bokmässa i september och filmfestivalen i februari med föreläsningar och visningar. Här finns tillfälle att träffa personer med gemensamma intressen som kanske också är singel. Göteborgs nya musikfestival Way Out har på kort tid blivit ett stort arrangemang med både inhemska och internationella artister som dragplåster.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)