> Magasin > Singlar i Sverige > Singlar i Västmanland

Singlar i Sverige

Singlar i Västmanlands län

Största delen av alla singlar i Västerås tycker helst om att vara klädd sportligt. Läs mer om singlar i Västmanland

Singlar i Västmanlands län

Det finns flera populära resmål, oavsett om man är barn, förälder, par eller singel i Västmanland, som har 260 800 invånare. Ett heter Tidö Slott och är praktfullt beläget strax sydväst om Västerås. De vackra omgivningarna skapar en perfekt inramning för ett romantiskt bröllop. Med hjortparken och värdshuset som ligger i anslutning till slottet är det en fin plats att ta med sin date till om man fortfarande är singel, Västmanland har även många andra charmerande slott, väl lämpade som utflyktsmål, som Ängsö slott där det erbjuds olika verksamheter året om.

Vill man lära känna Västmanlands bakgrund bättre är det rekommenderas att åka på museiturné. Västmanland har ett rikt utbud av intressanta museer och alla behandlar inte bara regionen i sig. Ett museibesök gör sig bäst i sällskap, och för en singel i Västmanland är det ett lysande tillfälle att ta med sig en särskilt betydelsefull person. Vid leksaksmuseet som befinner sig i Tidö Slott kan tusentals leksaker av allehanda slag och från olika epokrar beskådas, eller Jazzens museum i Strömsholm, som visar upp 7700 föremål.

När man ändå är ute och åker till slott och museum kan man gärna rasta vid något av naturreservaten i Västmanland. Singlar har här en fridfull plats att kravlöst umgås med ny bekantskap och för en förälder är det ett lämpligt stopp att låta barnen springa av sig. Ett besök i naturen har oftast mer substans än en singelträff på bion. Nationalparken Färnebofjärden är känt för sitt rika fågelliv.

Singlar i Västerås

Som tätort räknat är Västerås Sveriges femte största stad med nästan 136.000 invånare. Med ett sådant befolkningsunderlag finns det stor chans att träffa på andra singlar i Västerås. Det finns gott om naturliga mötesplatser genom ett brett utbud av aktiviteter både inom kultur och nöje såväl som sport och friluftsliv. Tre shoppinggallerior länkas samman med passager över gatuplanet och erbjuder förutom intressanta butiker även flera restauranger och kaféer. Ångkraftverkets vars fyra skorstenspipor bildar silhuette mot Mälaren byggs om till museum, akvarium och äventyrsbad med det passande namnet Kokpunkten.

Västerås har flera teatergrupper, såväl professionella som för amatörer. I en sådan bjuds tillfälle att knyta kontakter och kanske lära känna andra singlar. Västerås konserthus med stora arrangemang och även kulturhuset Culturen med modern musik i gränslandet mellan olika genrer, står till buds för musikintresserade singlar.

Västerås utmärker sig med runt trehundra offentliga konstverk. Det är ett projekt att besöka dem alla och för en singel i Västerås ett utmärkt tillfälle att uppleva kultur gemensamt med sin date. Den som föredrar fart och fläkt kan ta en tur i joggingspåret. I och omkring Västerås finns många och långa upplysta spår som lämpar sig för löpning i skogen. I klubbstugorna annonseras ofta efter partner, vilket skapar tillfällen att komma i kontakt med en annan sportintresserad singel.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)