> Magasin > Singlar i Sverige > Singlar i Stockholm

Singlar i Sverige

Singlar i Stockholm

Den ledande partnerargenturen erbjuder ett stort urval av singlar i Stockholms. Mer om singlar i Stockholm:

Singlar i Stockholm

I Storstockholm mellan Mälaren och Östersjöns skärgårdsland möter karg natur en kultiverad civilisation. En symbios som lockar medborgare från hela landet, inte minst många singlar. I Stockholms län bor mer än två miljoner invånare, drygt en femtedel av hela Sveriges befolkning. Från det mondäna stadslivet till den lantliga enkelheten är vägarna korta. Huvudstadens rika nöjesutbud är som gjort för den som lever som singel.

Stockholmslänets traditionella vita skärgårds- och kanalbåtarna trafikerar både skärgården och Mälaröarna. Oavsett om färden går till seglarnas paradis Sandhamn eller bosättningen Birka från vikingatiden, är färden en njutning för familjer, par eller singlar. Stockholms läns norra del kallas Roslagen och kännetecknas av idylliska småstäder och pittoreska fiskebyar där snickarglädjen frodas. Genom de rika naturtillgångarna skrevs det industrihistoria här. Wira bruk vittnar om järnhanteringens tidiga skede och är idag en lummig romantisk sevärdhet med servering i en av de faluröda trälängorna.

Singlar i Stockholms län uppskattar sommartid de många golfbanorna som finns anlagda i olikartade terränger. Vintertid bjuds via de spegelblanka isarna och långfärdsskridsko en fantastisk upplevelse av skärgården. Utflykter som lämpar sig bäst med matsäck och termos med varm dryck. På vårkanten, när marken täcks av vitsippor, lägger Storstockholms invånare beslag på de talrika vandringslederna och promenadstråken genom skogarna.

Singlar i Stockholm

Stockholm, Sveriges huvudstad, är byggd på 14 öar mellan Mälaren och Östersjön och kallas gärna Nordens Venedig. Med 1 250 000 invånare rymmer staden en stor del av landets befolkning, vilket innebär att det lär finnas gott om singlar. Stockholm är en turistmagnet och internationellt hyllad för sina grönskande parkoaser och sitt mondäna folkliv. Drygt 40 procent av stadens yta utgörs av grönområden och parker som Djurgården och Hagaparken, där man som singel i Stockholm kan breda ut sin filt och betrakta förbipasserande.

Singlar i Stockholm uppskattar kvarteren mellan Sergels torg och Kungsträdgården med dess utmärkta shoppingutbud. Här finns förutom de stora klädeskedjorna i landet också de stora varuhusen. Även Drottninggatans butiker värderas högt bland trendmedvetna singlar. I Stockholm finns många populära klubbar och barer belägna vid Stureplan och i Kungsträdgården, men även i andra stadsdelar står nattlivet högt i kurs.

Gamla Stan är Stockholms traditionella centrum. Den medeltida stadskärnan med de smala gränderna och husen från 1600- och 1700-talen utgör en kulturhistoriskt värdefull miljö. Här befinner sig Kungliga slottet med utsikt över Stockholms ström och Skeppsholmen. Mitt i storstaden kan man faktiskt bada vid Reimersholme, Rålambshov eller Långholmen. Annars ligger skärgården om hörnet och med Waxholmsbolagets båtar nås badställen och upplevelser i den vackra skärgårdsnaturen."
 

Singlar i Täby

 

Bara 16 kilometer norr om Stockholm ligger uppländska Täby, en utmärkt ort för den som lever som singel. Täby har 59 600 invånare som drar fördel av det centrala läget. I utkanten finns mest villabebyggelse medan centrala Täby präglas av flerfamiljshusen, bland annat det halvmåneformade ”Storstugan”, ett av Sveriges högsta bostadshus. Det stora utbudet av lägenheter gör Täby attraktivt för en bostadssökande singel.

Täby centrum är ett av landets allra största köpcenter med 150 butiker samt 20 restauranger och kaféer. Hit kommer besökare från hela Stockholmsregionen. Biografen Filmstaden Camera är en trevlig kvartersbiograf och en välbesökt mötesplats för de som är singel i Täby. För sportintresserade erbjuder Tibblehallen möjligheter. Förutom sex idrottshallar och lokaler för allehanda sporter finns här en av Stockholmsområdets största simhallar.

Runt om Täby finns vacker och orörd natur. Strövområdet vid Rönningesjön ansluter till Roslagsleden, en 124 kilometer lång etapp som ingår i Europavandringsleden. Området är rikt på fornminnen. Inte mindre än 37 runristningar från vikingatiden kan beskådas, de flesta i Runriket i närheten av Vallentunasjön. Lummig grönska och kulturellt utbud finns vid Karby gård. Konstutställningar och föreläsningar arrangeras i huvudbyggnaden vars ovanvåning rymmer en grafikverkstad. Här finns en butik för konsthantverk och varje år är julmarknaden välbesökt av såväl familjer, som par och singlar i Täby.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)