> Magasin > Singlar i Sverige > Singlar i Norrbotten

Singlar i Sverige

Singlar i Norrbotten

Dejting i Luleå och Piteå: Största delen av alla singlar i Norbotten fördrar kläder som är färgstarka och uttrycksfulla.

Singlar i Norrbotten

Norrbottens vildmark och fjällvärld högst upp i landet utgör en fjärdedel av Sveriges yta. Det glest befolkade länets 194 700 invånare upplever ljusa somrar med midnattssol och norrskenets dans under de mörka vintermånaderna. Mot den norska gränsen reser sig Sveriges högsta berg Kebnekajse, 2 104 meter högt. Goda chanser att träffa en singel i Norrbotten finns vid Bottenvikskusten, där de attraktiva städerna Luleå och Piteå lockar med havsbad, shopping och nöjesliv.

Varje vinter uppstår Ice Hotel i Jukkasjärvi i ny skepnad. Tusentals ton snö och is går åt för att skapa magnifika salar och spektakulära skulpturer, uppmärksammade långt utanför Sveriges gränser. Äventyrliga romantiker övernattar på renfällar och hotellets isbar är en fantastisk ort att lära känna en singel i Norrbotten över en drink i ett glas av is. En rad aktiviteter på tu man hand står till buds, som en tur med hundsläde eller gemensam skulptering av is under professionell ledning.

Vid Polcirkeln ligger Jokkmokk, porten till världsarvet Laponia med en unik vildmark och fjällvärld. Detta är sameland med flera stora nationalparker som älgparadiset Sarek eller Stora Sjöfallet. Kungsleden korsar nationalparkerna och är en omtyckt vandringsled för en aktiv och naturinteresserad singel. Norrbotten slutar i norr vid Treriksröset, där Sverige, Norge och Finland sammanstrålar. Ett populärt resmål för familjer, par och singlar i Norrbotten.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)