> Magasin > Singlar i Sverige > Singlar i Jönköping

Singlar i Sverige

Singlar i Jönköping

Det största värdet i livet för största delen av alla singlar i Jönköping har lugn och förnöjsamhet.

Singlar i Jönköping

Jönköping är en stad på frammarsch. Varje år växer staden med tusen invånare och har blivit som en metropol i de småländska skogarna. Detta ger en synergieffekt som innebär att det skapas alltfler jobb och bostäder i Jönköping. År 2005 var invånarantalet i Jönköpings tätort nästan 85.000. Vad gör då alla dessa jönköpingsbor för att roa sig? Det är inga problem att fördriva tiden, det finns gott om restauranger, pubar och kaféer och här finns norra europas största shoppingcentrum. I Jönköping ligger kyrkorna tätt. För en troende singel i Jönköping bjuder kyrkolivet chanser att hitta en likasinnad.

Högskolan i Jönköping har blivit ett namn att räkna med på senare år. Den för med sig vitalitet och innovationer och sörjer för en pigg atmosfär. Det finns ett brett utbud av utbildningar och ett rikt utbyte med universitet i utlandet. Till många kvällskurser på deltid kan vem som helst anmäla sig. Det är ett naturligt sätt att komma i kontakt med andra singlar.

Jönköpings läge vid Vättern sätter prägel på stadsbilden. Sommartid är piren en självklar mötesplats med sitt utbud av kaféer och restauranger, många med internationell prägel. Mitt i staden ligger Vätterstranden, där singlar, par och familjer kan tumla i det friska vattnet. Annars rekommenderas utflykter till de närbelägna skogarna uppe på bergskammarna, där man kan se ner över Jönköpings glimrande stadsbelysning. En singel i Jönköping har här ett givet utflyktsmål att ta med sin tilltänkta till.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)