> Magasin > Singlar i Sverige > Singlar i Östersund & Jämtlands län

Singlar i Sverige

Singlar i Östersund & Jämtlands län

Största delen av alla singlar i Jämtlands län lever enligt principen: Lev och låt leva!

Singlar i Östersund & Jämtlands län

Jämtland i södra Norrland är ett glest befolkat område i hjärtat av Skandinavien. 127 000 invånare bor i Sveriges tredje största län, ett skogsbevuxet höglandsområde med en stor fjällvärld. I Storsjöbygden står chanserna högst att träffa en partner för en singel i Jämtland. Länets enda stad Östersund befinner sig vid Storsjön, där Storsjöodjuret enligt legenden lever. Den gigantiska sjöormen påstås ofta kunna siktas från observationsplatsen Stenstavik, en holme i Storsjön.

Östersund är Jämtlands kulturella centrum med läns- och friluftsmuseet Jamtli och det årliga musikevenemanget Storsjöyran. På landets största innerstadsfestival bjuds inte bara möjligheter att se världsartister av hög klass uppträda utan även tillfällen att möta en singel i Jämtland. Den jämtländska fjällvärlden med sport och naturupplevelser lockar också mången singel. Jämtlands och Sveriges största vintersportort är Åre, som på sommaren uppskattas för fjällvandring eller forspaddling i storslagen natur.

Landskapsdjuret i Jämtland är älgen. För jämtlänningarna är älgjakten också en av årets höjdpunkter som evenemang och festlighet för alla, även för singlar. Jämtlands stora skogar innehåller dessutom en rikedom i form av svamp och bär. Förutom blåbär och lingon lyser hjortronen, skogens guld, i snåren. På de gamla betesmarkerna hålls fäbodtraditionen levande. Mjölken tas tillvara och mejeriprodukter som messmör och mesost framställs.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)