> Magasin > Singlar i Sverige > Singlar i Hallands län

Singlar i Sverige

Singlar i Hallands län

Singlar i Hallands län: Romantiska träff i Varberg och Halmstad • Vad är intressant?

Singlar i Halland

Halland är en långsmal kustremsa mellan Göteborg och Skåne med en befolkning på 284 700 invånare. För en singel i Halland står många aktiviteter ute i naturen till buds. De fyra rikskända halländska åarna Lagan, Nissan, Ätran och Viskan med rika förekomster av lax, Hallands landskapsdjur, ger sportfisket en särställning. Även golfen är stor i Halland med många banor av skiftande karaktär. Därtill kommer saltstänkta vattensporter som segling och vindsurfning, väl lämpade för en singel.

Halland har dessutom ett välutvecklat nöjesliv och prisvärd shopping. Till det gigantiska varuhuset Gekås i Ullared kommer årligen 3,7 miljoner besökare. En trevlig singel i Halland träffar man med säkerhet i Halmstad, som har rykte om sig att vara en attraktiv sommarmetropol. Vid Tylösands havsbad anordnas utomhuskonserter med de främsta artisterna som Sverige har att bjuda. Visfestivalen i Falkenberg och Nääsville-festivalen för akustisk countrymusik drar gott om besökare som är singel i Halland.

Halland hävdar sig kulturellt med en rad attraktiva museer och konstinstitutioner av hög klass. Varberg är ett av de populäraste besöksmålen med attraktioner som fästningen med den bekanta ”Bockstensmannen” i museet. Vid det romantiska gamla kallbadhuset glädjer sig många singlar i Halland över de traditionella baden i orientalisk miljö. Mellby konstmuseum i Halmstad är ett begrepp för konstälskare från hela landet. Här finns den berömda Halmstadgruppens stora och sevärda samlingar.

Singlar i Halmstad

Vid ån Nissans mynning i Halland ligger den livliga kuststaden Halmstad där turismen frodas på sommaren. De bofasta 55 700 invånarna trivs med den höga livskvalitén och det stora utbudet av aktiviteter, som även kommer en singel i Halmstad till godo. Gatorna och torgen i centrum sjuder av liv och känns trivsamma med flera exempel på gammal korsvirkesarkitektur. Vid ån framför Halmstad Slott ligger Najaden förtöjd, världens minsta fullriggare som påminner om att staden har ett förflutet som garnisonsstad.

I centrum har många uteserveringar etablerats. Butikerna erbjuder något för var mans smak, från exklusivt mode till second hand. Stadens temperament återspeglas i det breda nöjesutbudet som är idealiskt för den som är singel. Halmstads fina och vidsträckta badstränder är berömda. Till Tylösand kommer många för kite- och vindsurfingens skull. På Solgården bjuds After Beach med livemusik, ett ypperligt tillfälle att träffa andra som är singel i Halmstad.

Picassoparken invid Nissan är på sommaren en livfull träffpunkt för avkoppling, picknick och evenemang för familjer, par eller singlar i Halmstad. Mitt i parken reser sig Pablo Picassos staty Kvinnohuvud, det ena av konstnärens två verk i Sverige. Från det högt belägna Galgberget är utsikten över Laholmsbukten och stadens centrum hänförande. Utsiktstornet och bänkarna vid utsiktsplatsen är tillflyktsorter för romantiska möten med en spirande förälskelse.
 

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)