> Magasin > Singlar i Sverige > Singlar i Gotlands län

Singlar i Sverige

Singlar i Gotlands län

Största delen av alla singlar i Visby tror att andra människor har uppfattningen om dem att de är lite drömmande.

Singlar i Gotlands län

Gotland är en ö i Östersjön där spåren efter vikingarna är påtagliga. 57 100 invånare bor i ett landskap präglat av raukar, bisarra stenformationer, och karg natur mitt i en bygd präglad av kultur och hantverkstraditioner. Många som är singel på Gotland uppskattar världsarvsstaden Visby, en upplevelse sommartid med sin ringmur och romantiska stråk genom den medeltida stadskärnan. Shoppingen och nöjeslivet är av kontinental karaktär. Folklivet kan betraktas från en av stadens många uteserveringar, även lämpade för en singel på Gotland som är intresserad av att lära känna en annan singel.

Gotland levandegör historia. Medan Medeltidsfestivalen i Visby i augusti drar besökare från långt utanför Sveriges gränser, finns överallt på ön fornlämningar att besöka. Många tar sig runt per cykel. Vägarna är små och som gjorda för en tur på tandem tillsammans med hjärtevännen. Det är aldrig långt till vatten och bad, vid havet eller i insjöarna. Per båt nås Fårö eller Karlsöarna, naturreservat med säreget landskap och rikt fågelliv.

Typiska gotländska sporter är pärk och varpa. Även spelet kubb härstammar från Gotland. Till de årliga världsmästerskapen i Rone reser deltagare från landets alla hörn och till och med utlandet, bland dem många som är singel. Gotland månar om sin kulturella särprägel. Det innebär en livskvalitet som har bidragit till att så många konstnärer och hantverkare har slagit ned sina bopålar på ön.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)