> Magasin > Singlar i Sverige > Singlar i Gävleborg

Singlar i Sverige

Singlar i Gävleborgs län

Dejting i Gävleborgs län: Sofistikerade singlar från Gävle och Sandviken vänter på dig!

Singlar i Gävle

Gävleborgs län rymmer 275 800 invånare och består av landskapen Gästrikland och Hälsingland samt en liten del av Dalarna. Läget i södra Norrland med det långa kustbandet längs Bottenhavet innebär skiftande naturupplevelser med kobbar och skär vid havet samt djupa skogar och brusande forsar i inlandet. Residensstaden Gävle erbjuder allt som en singel i Gävleborg kan önska sig. Kultur, shopping och ett intensivt stadsliv att lära känna och undersöka med andra som lever som singel.

Gävleborgs kust måste upplevas med fina fiskelägen, badplatser och restauranger med havsdelikatesser som ”Sotare”, halstrad strömming, på menyn. Genuina små orter och gästhamnar för fritidsseglare kantar kusten. Lika fantastiskt är inlandets trolska skogar och vildmark. Här finns aktiviteter som fiske, vandring eller paddling för en aktiv singel. Gävleborg har en rik fauna med både varg och björn, som kan upplevas på nära håll vid en björnsafari.

Landskapet pryds av flera tusen ståtliga gamla Hälsingegårdar. Det rika kulturarvet vårdas ömt. Hantverkstraditionerna stammar från generationer av duktiga konsthantverkare. Gysinge centrum för byggnadsvård ligger inrymt i ett vallonbruk från 1600-talet. Vackert och romantiskt beläget invid Dalälven och forsen Gysingen finns utställningar, museum och kaféer i härlig och traditionell miljö. Ett uppskattat utflyktsmål för såväl familjer som för par eller en singel i Gävleborg.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)