> Magasin > Singlar i Sverige > Singlar i Blekinge

Singlar i Sverige

Singlar i Dalarnas län

Största delen av alla singlar i Dalarna tror att de inte har hittat rätt partner eftersom de har helt enkelt inte varit mogen för det ännu.

Singlar i Dalarna

I mellansvenska Dalarna bor 275 800 personer, de flesta i den folktäta bygden runt Siljansjön. De klassiska midsommarfesterna i städerna Leksand, Rättvik och Mora lockar besökare från hela Sverige och firas under flera dagar. För den som är singel i Dalarna ges på så sätt flera chanser att plocka sju sorters blommor och drömma om sin framtida kärlek. Fjälltrakterna mot den norska gränsen är omtyckta rekreationsområden med fiske och vattensport på sommaren och alpin skidåkning vintertid. Idre är en av den svenska fjällvärldens mest besökta orter, även populärt bland de som är singel.

Dalarnas största och Sveriges näst största musikfestival bär det lovande namnet Peace and Love och äger rum i Borlänge. Här skapas rikligt med möjligheter att knyta nya kontakter, även för en singel i Dalarna. Vintertid är Vasaloppet Sveriges mest uppmärksammade sportevenemang. De 90 kilometerna på längdåkningsskidor för de tävlande från Sälen i nordvästra delen av länet till Mora vid Siljans norra strand.

Dalkulla och dalmas kallas singlar i Dalarna enligt gammal tradition. Även hantverket har en egen prägling med kurbitsmålningen som återfinns på den traditionella dalahästen, Trähästen är Dalarnas framgångsrikaste exportartikel, en svensk nationalsymbol och självklar souvenir för de många utländska turisterna. Den allra största hästen är 13 meter hög och återfinns i Avesta, den minsta på Dalarnas museum i Falun.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)