> Magasin > Singlar i Sverige > Singlar i Blekinge

Singlar i Sverige

Singlar i Blekinge

Singlar i Blekinge som söker nya bekantskaper tar lämpligen örlogsstaden Karlskrona som utgångspunkt.

Singlar i Blekinge

Blekinge i södra Sverige gör skäl för namnet ”Sveriges Trädgård”. Här bor 150 000 invånare och den som är singel i Blekinge har allt inom bekvämt räckhåll. Vildvuxna, trolska barrskogar med röda små stugor samsas med pittoreska städer belägna som ett pärlband längs med kusten. De lövskogsklädda skärgårdsöarna är lummiga upplevelser och över hela härligheten strålar ofta solen.

En singel i Blekinge som söker nya bekantskaper tar lämpligen örlogsstaden Karlskrona med sitt välbesökta marinmuseum som utgångspunkt. Museet ligger i historisk miljö på ön Stumholmen, bara ett stenkast från centrums torghandel och shoppinggatornas folkmyller. I Karlskrona bedrivs ett aktivt nöjesliv med gott om barer och klubbar i staden. Musikintresserade uppskattar de många festivalerna, så som jazzfestivalen i Hällevik eller Sweden Rock i Norje. Kurorten Ronneby är uppskattat utflyktsmål med den romantiska brunnsparken som höjdpunkten för besökande par eller singlar.

Blekinge skärgård nås med båt från kuststäderna. Vid de grönskande öarna finns många fina havsvikar som erbjuder utmärkta badmöjligheter. Även i skogstrakterna inåt landet finns insjöar som inbjuder till bad och paddling. Fiskespöet kommer väl till användning för en fritidsfiskande singel. Blekinges främsta sportfiske bedrivs vid Mörrumsån i närheten av Karlshamn. Utställningen och restaurangen i Laxens Hus drar till sig besökare från långt utanför Sveriges gränser.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)