> Magasin > Singelliv > Något att tänka på nu när du närmar dig en känsla av singel-panik?

Singelliv

Något att tänka på nu när du närmar dig en känsla av singel-panik?

Vad tror du? Känner du viss oro över att du är singel? Känner du lättare ångest för att du inte har hittat rätt än? Eller är du orolig för att du helt enkelt inte är bekväm i dejting-världen? Du kanske har singel-panik?

singel panik

PARSHIP har funderat lite på saken. Det är inte få medlemmar som ringer eller mailar våra coachar och pratar just om singel-paniken som kan ta över och skapa oreda i singlars ambitioner att hitta den rätta. Utifrån de kloka ord vi har hört har vi här sammanställt en kort version av vad du med lagom singel-panik kan tänka på för att komma - vidare och hitta den rätta;

I stället för att återgå till gamla och beprövade vanor i din dejting sfär – bör du leta upp de möjligheter och platser som du helt enkelt kan ha missat. Till exempel när livet räcker dig en något obekväm hand och ger dig ett besök på akuten för att du har trillat, då ska du bekanta dig med den olidligt söta läkaren som är singel, och som tar emot just dig! Se på varje begivenhet i ditt liv som en möjlighet och inte bara något som just hände dig. Vem säger att du inte hittar den rätte när du ska hämta ditt pass hos polisen? Och vad ska du egentligen ha ett pass till? Ta en resa ut i världen och träffa singeln som står där i kön med dig, den personen som sitter bredvid dig på bussen – och som också visar sig vara singel! Låt inte livets små möjligheter passera dig – äg dem.

Hur kan du bäst visa självförtroende

Hur kan du bäst visa självförtroende i din singel-status, även när du närmar dig panik-status? Vad du som singel nog mest behöver i ett panik-stadie är inte nödvändigtvist en fysisk make-over, men snarare en mental make-over. Lär dig att gömma undan ditt stora inre behov för en relation och vänd energin till en känsla hos din dejt att han/hon behöver dig! Du kan visst visa lysande positivitet utåt, du kan dejta med huvudet högt och vända alla känslor om desperation till en hög nivå av passion. Yes you can!

Hur gör man bäst för att bearbeta singel-paniken

Alla människor kan känna sig pressade av andra. Så, hur gör man bäst för att bearbeta singel-paniken som kanske inte alls är ens egen – men andras? Ta itu med trycket från påträngande föräldrar och vänner.

Orsakerna kan vara många och från olika grupper; familj, vänner, jobbet och så vidare. Vad dessa människor inte vet om dig och din singel-status eller din dejtingvärld, är inte heller viktigt för dem, eller dig. Du bör nog överväga att värna din integritet, dina aktiviteter och relationer så att du inte utsätts för press från frågande mammor eller vänners kommentarer som är laddade av tycka-synd-om för att du fortfarande är singel. Samtidigt som du värnar om integriteten ska du inte vara rädd att konfrontera dessa välmenande vänner och familjemedlemmar en gång för alla. Berätta för dem att deras egna behov yttra sig om ditt singel-liv inte hjälper dig. Tvärtom kan det belasta er relation i långa loppet.

Vilken typ av förväntningar bör man då som singel ha när paniken om singel livet sätter sina spår och man fortfarande vill träffa den rätta?

 

Om du redan innan 5 minuter har gått på er första dejt planerar ditt bröllop till killen/tjejen du sitter mittemot, kan du vara illa ute. Detta inte nödvändigtvis för att han inte kan vara den rätta i ditt liv, men för att du inte tillåter dig själv att uppleva och njuta av ”nuet”. Låt dig själv gå lite vilse i dejten, simma i hans ögon och verkligen lyssna på vad din dejt säger. Men för allt i världen – låt dig inte gå vilse i drömmen om kyrkan och den stora festen – då missar du poängen och kanske även en hel del framtida dejts.

Samtidigt är det viktigt också att vara uppmärksam på att om du träffar en person som känns helt rätt men ni hamnar i en "bekväm relation" som kanske inte riktigt har ett mål, då är det viktigt att du själv är medveten om dina behov. Du bör öppet diskutera dessa med din partner som kommer att respektera dig för det. Men om han/hon fortfarande inte har presenterat dig för varken vänner eller familj efter ett halvår, har han redan tillkännagett vilka intentioner han/hon har för er fortsatta förhållandet.

Lycka till!
Från ditt PARSHIP Team

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)