> Magasin > Singelliv > Att kyssa eller inte kyssa, det är frågan.

Singelliv

Att kyssa eller inte kyssa, det är frågan

Att kyssa eller inte kyssa på första dejten, det är frågan. I denna artikel kommer PARSHIP att försöka svara på det en gång för alla. Kanske..

kyssa på första dejten Kyssa på första dejten?

Har du tänkt mycket på frågan? Har du fått signaler på en första dejt som gjorde dig osäker på om du skulle kyssa, eller inte? PARSHIP försöker reda ut begreppet – något som kan leda till onödig osäkerhet under en dejt.

En av de stora anledningarna till att man kan skjuta sig rejält i foten på en första date är att dra till med kyssen för tidigt.

"Ska jag göra det nu eller ska jag göra det senare?"
"Är nu verkligen rätt tid?"

  

Dessa är tankar som kan gå igenom din medvetenhet när du är på en första dejt. Tänk om du aldrig behövde tänka på om huruvida man verkligen ska kyssa sin dejt - på första dejten?

Hur mycket dejting-stress skulle försvinna från dina axlar? => Säkert en hel del.

Tänk så här: Om ni har en riktigt bra dejt, då kommer din dejt självklart att undra om du gillar henne/honom. Genom att inte kyssa henne på första dejten, kommer du att tillföra er dejt en sorts mysticism ... och lite mystik är alltid bra. En viktig sak att komma ihåg när du dejtar är att få henne/honom att gissa lite gran. Eftersom både kvinnor och män inte är ovana att kämpa med frågan om kyssen på den första dejten, kommer förväntan – för eller emot kyssen på den första dejten – att hålla er bägge på tårna.

Var är ni då på den fösta dejten?

Och kan platsen påverka kyssen? Ett fik kan vara den bästa platsen för en första dejt. Välj ett mysigt ställe som sjuder av en avslappnad atmosfär och som inte är varken dyrt eller pretentiöst. Med andra ord visar du inte att du tänker köpa hennes uppmärksamhet eller försöker imponera på henne. Ett café som har en känsla av romantik är inte fel.

Håll gärna den första dejten kort och enkel. Er första dejt ska ge en känsla som ni så småningom kan bygga vidare på och som inte känns som en ansträngning. Det är bra om din dejt får en känsla för din personlighet och karaktär och inte måste ta in massor av andra intryck under era första timmar tillsammans. Det gäller så klart också om du försöker imponera eller försöker lite för hårt – då blir det bara det hon upplever, inte det som egentligen gör dig till den du är.

Eftersom du har valt att hålla dejten kort och enkel träffas ni bara ungefär en timme eller två och det är nog till att få henne att vilja veta mera om dig. Det är den första dejten och nog inte riktigt läge att ta till med första kyssen eftersom du har valt upplägget med en kort och enkel dejt. Däremot blir den andra dejten en helt annan upplevelse då ni redan har etablerat intresse i varandra och eftersom hon/han har visat dig uppmärksamhet och villighet att träffas igen. Då kanske det är läge att visa framfötterna. Eller läpporna. Bara du gör det möjligt!

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)