> Magasin > Dejtingtips > Nätdejting - slippa oseriös nätdejting

Dejtingtips

Nätdejting - slippa oseriösa kontakter

Nätdejting har funnits under lång tid och det finns mängder av datingsidor där alla som är singel har chans att träffa någon. Nätdejting innebär att du söker efter en partner på internet och då sker det ofta på en sida som specifikt är till för nätdejtning.

Seriös nätdejting med Parship

Fördelar med att nätdejta seriöst

Nätdejting har funnits under lång tid och det finns mängder av datingsidor där alla som är singel har chans att träffa någon.

Varför dejta på just Parship?

Det finns flera olika fördelar med att nätdejta. Att till exempel kunna söka på olika kriterier som du anser vara viktiga hos en partner är en av dem. Du har också stor kontroll över hur du presenterar dig själv och vilka delar av dig själv som du väljer att visa upp. Det hela kan dessutom ske i en nykter miljö till skillnad för på krogen eller liknande ställen.

Metoden ökar så klart chanserna drastiskt att matcha ihop ett drömpar, men glöm inte bort att det ibland kan vara svårt att sätta fingret på vad man är intresserad av.

Baksidan med nätdejting

 

Baksidan med nätdejting är att många gånger är det oseriösa personer som registrerat sig, du kanske är rädd att bli sårad och vågar inte riktigt satsa på någon du är intresserad av och att en person kan vara någon annan än vem den utger sig för att vara.

 

Hos PARSHIP har du chans att slippa oseriös nätdejting och verkligen träffa den rätta på riktigt!

 

Parship satsar på att vara seriös och att du skal hitta den som passar just för dig, men hur en person framstår på nätet behöver inte nödvändigtvis överensstämma med hur den personen är i verkliga livet. Den anonymitet som uppstår när någon befinner sig bakom en skärm kan locka vissa individer till att framställa sig själva på ett sätt som inte alls överensstämmer med verkligheten. Därför har Parship tagit fram en vetenskaplig test för att du som söker skal hitta den som passar dig bäst.

 

Det kan vara väldigt bekvämt att veta en del om personen du ska gå på dejt med innan ni träffas för första gången. Du har också möjligheten att lära känna olika sorters personer som du kanske inte hade träffat i andra fall. Särkilt om ni till exempel brukar röra er i olika kretsar eller om ni bor i olika städer eller till och med i olika länder.

Hur säkert är det då att nätdejta?

Du kanske också har hört skräckhistorier om nätdejtning? Man hörar ofta om indietsstöld på nätet och att personen du skriver med inte är den som han/hon ger sig ut för att vara. Parship har väldigt bra säkerhet. Personuppgifter lämnas inte ut till någon annan och du brukar kunna ha stor möjlighet att påverka vilken sorts information som du lämnar ut för andra medlemmar att se. Det är alltså oftast upp till dig att se till att det går till på ett säkert sätt. Tänk till exempel också på sådant som att ha ett säkert lösenord till ditt konto.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)