> Magasin > Dejtingtips > Vilken är den ultimata vårdejten?

Dejtingtips

Vilken är den ultimata vårdejten?

Spirar vårromantiken i biosalongen, till doften av grillad fläskkarré, på uteserveringen eller på picknickfilten?

Vårromantiken på första dejten

Kvinnor vill dejta i solskenet

Blir du utbjuden av en kvinna så är det 38% chans att du hamnar på en picknickfilt i solskenet. Är det en man som styr upp dejten är sannolikheten nästan lika stor att du får ta en promenad runt stan och njuta av en iskall öl på en uteservering. Japp, båda vinnarna låter ju faktiskt lika trevliga!

Dejta med aktivitet

Männen är mer benägna att kombinera dejtandet med en mer fysisk aktivitet, och då hellre något de tycker om att göra än att tassa ut på obeprövad mark. Grillentusiasterna har lika stor andel manliga som kvinnliga anhängare: 15% rör ihop sin specialmarinad och bjuder på årets första grillafton.

Bio - det klassiske dejting alternativet

Det klassiska alternativet bio å sin tur saknar nästan helt anhängare. Är du en riktig filmälskare så ska du nog själv bjuda ut på dejten. Endast 2% av männen kommer att göra det vilket är dubbelt så många jämfört med kvinnorna.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)