> Magasin > Dejtingtips > Dejta seriöst och hitta den nya partnern

Dejtingtips

Dejta seriöst och hitta den nya partnern

Vi har som mål att hjälpa alla medlemmar i sitt sökande efter den perfekta partnern vare sig det gäller en kort sommarflört eller en varaktig och själfull relation.

att dejta seriöst

Dejta seriöst och hitta den nya partnern på Parship.se

Parship.se är den perfekta sajten för dig som kommit till insikt om att även nätet är ett bra ställe att dejta på. Här slipper du oseriösa medlemmar och vi har som mål att hjälpa alla medlemmar i sitt sökande efter den perfekta partnern vare sig det gäller en kort sommarflört eller en varaktig och själfull relation.

Varför dejta på just Parship?

Vår vetenskapliga metod skapad av professor Hugo Schmale från Hamburg är välbeprövad och fungerar fortfarande helt fantastiskt. Parship-Principen matchar i korta drag dina relevanta personlighetskännetecken och det du föredrar hos en partner och jämför den sedan med andras för att sedan välja passande partners. Säkerheten och kvaliteten på metoden har t.om. erhållit kontrollbesiktningens sigill.

Metoden ökar så klart chanserna drastiskt att matcha ihop ett drömpar, men glöm inte bort att det ibland kan vara svårt att sätta fingret på vad man är intresserad av.

Ibland slår det gnistor och personkemin stämmer perfekt, även om allt inte stämmer på papperet. Det viktigaste är att börja dejta, att ta steget ut och våga chansa. Det kan ofta krävas flera dejter för att faktiskt hitta en person som man vill satsa på och som faktiskt känns rätt. Men glöm inte att det är inte bara resultatet man är ute efter, att dejta kan vara ett äventyr i sig självt och man kan lära sig mycket om sig själv.

När du börjar dejta är det några saker du bör tänka på för att det ska bli så roligt som möjligt:

 

  1. Ha rätt inställning, tänk inte att du måste hitta någon direkt. Ta inte första bästa bara för att.

  2. Att misslyckas är naturligt och man lär sig från sina misstag. Det gör inget om dejten inte blev perfekt.

  3. Va spontan. Även om ni bestämmer er för en viss dejt så bör det inte hindra dig från att vara öppen för förslag. En spontan sommarkväll i någon park kan visa sig bryta isen och ta er förbi all obekvämlighet.

  4. Ta det inte så allvarligt, till en början. Att träffa nya människor är alltid spännande och det är viktigt att kunna slappna av. Försök att inte ta det för allvarligt.

 


Det är viktigt att inte vara så rädd för att ta för sig av livet, säg ja till allt det har att erbjuda. Vill du dejta och hitta den rätta singeln? Testa det nu helt gratis – på Parship.se.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)