> Magasin > Dejtingtips > Dejting råd - att träffas för första gången!

Dejtingtips

Är du orolig inför att mötas upp för första gången?

Många människor, särskilt kvinnor, blir först avskräckta av tanken på att möta upp med online dates, men det finns saker du kan göra för att göra upplevelsen mindre skrämmande.

första daten_tips

Ta del av PARSHIPs tips! - Dejting Råd från Shimrit Elisar

-Jag vet att det känns dumt i dessa tider, men jag känner mig obekväm vid tanken att möta upp med folk som jag bara pratat med online. Är jag för gammeldags för online dating? Finns det något jag kan göra eller är det bara att ge upp nu ? (undrar Beth 53)

Hej Beth

- Många människor, särskilt kvinnor, blir först avskräckta av tanken på att möta upp med online dates, men det finns saker du kan göra för att göra upplevelsen mindre skrämmande. Kom ihåg att detta inte är en helt blind date. Du kan ta din tid att försöka lära känna personen online eller på telefonen innan du går med på att träffas. Att gå långsamt fram är OKEY och din dejt ska vara villig att respektera det. När tiden är mogen, gör den första daten så ”icke-bindande” som möjligt så att det känns som en potentiell date snarare än ett ultimatum. Ni kan tex träffas för en lunch eller en eftermiddagsfika i stället för en kvällsmåltid. Ange en tid i förväg så din date vet att du måste lämna vid en förbestämd tid. Detta gör att du slipper komma med ursäkter om det inte känns bra..

Träffas alltid på en offentlig plats under de första mötena och säg till en vän att du ska träffa någon. Håll din mobiltelefon nära till hands. Vissa kvinnor ordna så att en vän ringer eller till och med kommer förbi under dagen, för att kontrollera att allt är som det ska. Om inte något mycket ovanligt händer, kommer det enda "akuta" vara att du behöver undsättning från en tråkig dejt!

Ett annat populärt alternativ är att ta med en vän på din date och träffas på en pub eller ett café. Jag föreslår att du tar med dig en singel väninna, eftersom jag hört om fall då förklädet klickar med daten, vilket leder till bestörtning! Viktigast av allt är att ordna egen transport, så att du vet i förväg hur du tar dig hem, så behöver du inte vara beroende av din date.

Alla dessa saker borde göra din date säkrare och ger dig sinnesro nog att kunna njuta av den!

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)