> Magasin > Att leta efter en partner > Söker du en seriös kontaktförmedling?

Att leta efter en partner

Seriös kontaktförmedling

Den som söker en seriös kontaktförmedling och en passande partner, den gör exakt det rätta på PARSHIP. Kontaktförmedlingen hos PARSHIP är annorlunda än hos andra dejtingsidor...

Seriös kontaktförmedling

Seriös kontaktförmedling - knyt framgångsrika kontakter

Den som söker en seriös kontaktförmedling och en passande partner, den gör exakt det rätta på PARSHIP.se. Europas ledande online partneragentur, har det som mål, att hjälpa singlar att hitta en passande partner för ett harmoniskt och varaktigt partnerskap.

Kontaktförmedling – framgångsrik och modern

Vår online partneragentur baserar sig på PARSHIP-Principen, ett vetenskapligt förfarande som utvecklats av Professor Hugo Schmale och hans team. PARSHIP-principen utforskar singlarnas partnerskapsrelavanta fasetteringar, jämför dem med varandra och förelägger därefter individuellt passande partnerförslag. Kvaliteten och säkerheten i detta förfarande har erhållit kontrollbesiktningens sigill.

Kontaktförmedlingen hos PARSHIP är annorlunda än hos andra dejtingsidor som är gratis. Gratis tjänster fungerar med egna beskrivningar och bilder som visas för alla medlemmar. Det är alltså mycket subjektivt när medlemmarna beskriver sig själva.

Den vetenskapliga PARSHIP-principen jämför 32 väsentliga egenskaper och föreslår partner, som kompletterar dig på ett optimalt sätt. Andra medlemmar kan se dina bilder först efter att du har frisläppt dem. Och det är inte bara du själv, som beskriver dina egenskaper. Därför är kontaktförmedlingen hos oss objektiv och framgångsrik.

PARSHIP erbjuder modern kontaktförmedling

PARSHIP.se var den första kontaktförmedlingen på nätet som började erbjuda en app. Vår app är helt gratis.

Vår mobila webbsida ger dig alla viktiga PARSHIP -funktioner och tjänster, som speciellt utformats för mobila enheter såsom smarttelefoner. Oavsett var du är, kan du använda vår PARSHIP tjänst. Med vår mobila webbsida, kan du läsa och svara på meddelanden och titta igenom listan över partnerförslag.

Söker du en seriös kontaktförmedling? Anmäl dig kostnadsfritt på PARSHIP.se

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)