> Magasin > Att leta efter en partner > Relationer på distans

Att leta efter en partner

Relationer på distans

Våra förslag på hur du bäst hanterar en relation på distans. Vi uppmuntrar dig att börja dejta över gränserna – det kan bli en kärleksfull, underbar upplevelse.

relation på distans

PARSHIP finns i 13 länder. Bara i Sverige finns över en miljon singlar. Möjligheterna är oändliga att hitta den perfekte dejten, speciellt om du kan tänka dig att titta utanför de egna gränserna. Du kanske inte alls har tänkt i de barnorna – kanske för att du som stort sett alla andra har förutfattade meningar om långdistansförhållande. Dessa kan sätta stopp för alla de möjligheter du annars skulle kunna ha för att träffa den person du går och väntar på.

Om du någonsin har varit i ett långdistansförhållande, då vet du vad som krävs för att hålla relationen levande och etablera trygghet i relationen. Om du inte har haft en relation på distans är det klart att du tvekar att prova lyckan utanför Sveriges gränser. Men det finns mycket positivt att säga om en relation på distans! Att vårda ett långdistansförhållande har ju blivit mycket lättare på grund av de elektroniska hjälpmedlen som nu finns för oss idag.

Här har du förslag på hur du bäst hanterar en relation på distans. Vi uppmuntrar dig att börja dejta över gränserna – det kan bli en underbar och kärleksfull upplevelse.

Undvik missförstånd

Det kan lätt bli missförstånd i en relation på distans eftersom kommunikationen ofta är beroende av telefon eller andra elektroniska hjälpmedel. Det är viktigt att faktiskt kunna se varandra och uppfatta det kroppsliga språket som minskar risken att missförstå vad din partner eller dejt säger. Vi tycker därför att Skype-liknande tjänster är mycket viktiga för en relation på distans. Glöm inte att sms’a eller e-posta stort sett varje dag – det ger känslan av att tankarna går till din kära, eller din dejt. Den dagliga kontakten kommer att ge dig känslan av att du är delaktig i din partners eller dejts liv - även om han / hon bor 100 km bort, eller längre.

Kommunicera genom alternativa metoder

Skicka blommor till din älskling! Eller skriv ett romantiskt brev eller vykort. När ni nu inte bor nära varandra är det viktigt att vara kreativ och ge energi till förhållandet.

Viktigt att se till dina personliga behov

Du har ju onekligen mera tid för vänner och familj då du på daglig basis inte måste engagera dig i detaljfrågor i relationen. Istället för att irritera dig över att tandkrämen återigen har torkat för att någon har glömt att sätta locket på, kan du se fram emot att möta din partner med fjärilar i magen på flygplatsen. Vardagens stress kan lämna oss trötta, irriterade och tankspridda. Allt det kan du lämna bakom dig när ni träffar varandra.

Se varandra så ofta ni kan

Naturligtvis ska ni försöka träffas så ofta som möjligt, eller i alla fall så ofta som din budget tillåter. En relation enbart baserad på telefonsamtal, sms eller Skype är det nog inte någon riktig långsiktighet i.

Var positiv!

Var positiv och fokusera inte på de negativa sidorna av en relation på distans. Att vara positiv är ett säkert sätt att få relationen att fungera - och vara långvarig. Din positiva attityd är viktig för att få relationen att blomstra. Prova på kärleken över gränserna!

Lycka till!

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)