> Magasin > Att leta efter en partner > Några tankar om nätdejting

Att leta efter en partner

Några tankar om nätdejting

Har du svårt att få tiden att gå ihop eller träffar du helt enkelt inte så mycket nya människor i vardagen? Att vara less på eller obekväm när det gäller uteliv är inte alls ovanligt och det är en av anledningarna varför nätdejting blivit så populärt.

tankar om nätdejting

Nätdejting - välsignelse och förbannelse

Att gå fram till helt okända människor i krogmiljö är det få som är bekväma med. Att hinna lära känna varandra genom chat eller telefon innan man träffas kan göra det lätt och mysigt att träffas på tu man hand.

Det är inte längre svårt och obekvämt att dejta på nätet, det är snarare en folkrörelse. Det är perfekt att hinna talas vid och lära känna varandra litegrann innan man träffas. Enligt många blir träffarna så mycket trevligare när det redan känns som man känner varandra väl.

Det finns några saker man bör tänka på när man ska börja med nätdejting:

  1. Hitta en seriös dejtingsajt. Det finns väldigt många oseriösa dejtingsajter där ute, vissa är bara till för att hitta en tillfällig relation och andra är bara till för att ta dina pengar. Gör lite forskning kring dejtingsajten du tänker registrera dig och se till att den är seriös.

  2. Man ska alltid vara vaksam när man träffar en ny människa första gången. Både som kvinna och man. Oftast märker man rätt fort om något är fel men det gäller att vara vaksam de första gångerna man träffas. Se till att någon vän vet att du ska ut och hur länge samt vart ni har planerat.

  3. Ha kul! Oavsett vad som händer, om det är din drömperson eller ej så är det viktigt att ha kul. Nätdejting ska inte vara ett andra jobb utan något som du tycker är kul och som faktiskt ger dig något tillbaka.

  4. Stå på dig! Bara för att du inte hittar den perfekta direkt så betyder det inte att du inte kommer att göra det. Fortsätt träffa nya människor så kommer du märka att det både är givande och roligt.

  5. Va spontan. Allt behöver inte planeras in i minsta detalj, ofta kan de mest spontana träffarna vara de absolut roligaste och bästa. Det är bra att chansa ibland och göra något man i vanliga fall kanske inte skulle göra.

Baksidan med nätdejting har länge varit att många oseriösa människor gömt sig bakom anonymiteten på internet och således förstört för de andra. På Parship.se slipper du oseriös nätdejting och ger dig som är intresserad chansen att träffa den rätta just för dig!

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)