> Magasin > Att leta efter en partner > Dejting: gratis eller seriös?

Att leta efter en partner

Dejting: gratis eller seriös?

Som singel i Sverige har man många möjligheter att träffa en partner online. Det finns många gratis dejtingsajter, matchmaking tjänster och flört- och chatportaler.

Gratis dejting Gratis eller seriös?

Vilken dejtingsajt ska man välja?

Gratis dejtingsajter har en stor fördel – man kan använda deras tjänster utan betalning och kostnad. Det betyder också att gratis dejtingsajter har många medlemmar och att man får meddelanden varje dag. Men är dessa medlemmar seriösa?

På gratis dejtingsajter har alla fri tillgång och kan registrera sig när som helst och oftast behövs bara ett användarnamn. Snabbt, gratis och anonymt. Det låter ganska bra, till att börja med. Men oftast letar de påstådda seriösa medlemmarna, bara efter snabba kontakter och ingen långvarig relation.

Kontaktförmedlingen hos PARSHIP är annorlunda än hos andra dejtingsidor som är gratis. Gratis tjänster fungerar med egna beskrivningar och bilder som visas för alla medlemmar. Det är alltså mycket subjektivt när medlemmarna beskriver sig själva.

PARSHIP säkrar dock både med registreringen, personlighetstestet och betalningen, att tjänsten är mer attraktiv för människor som seriöst söker efter kärlek och möjligheten att bli kontaktad av oseriösa människor minskas. Ytterligare en fördel är att vi marknadsför vårt vetenskapliga test och vår erfarenhet på den europeiska dejtingmarknaden – vi är din pålitliga partner för att hitta ett långsiktigt förhållande – det kan gratis dejtingsajter inte erbjuda dig.

Nackdelar med gratis dejtingsajter

En annan nackdel med gratis dejtingsajter är att de har en hel del reklam på sidorna. Detta är naturligtvis nödvändigt för att finansiera dessa projekt, men det stör ett seriöst partnerletande. Med PARSHIP har du en plattform utan reklam. Vår layout är klar och enkel och bör endast göra dig uppmärksam på dina partnerförslag. Du letar nämligen efter äkta kärlek och en partner som du vill spendera resten av ditt liv med.

Även om vi är övertygade om vår premiumservice, erbjuder vi också möjligheter till att testa våra tjänster samt kontakta andra medlemmar gratis. Som gratis medlem kan du även, när som helst, svara på meddelande som skickats av en Premiummedlem. Det är bra för båda parter.

Slutligen tror vi att du kommer vara övertygad om PARSHIP. –Om du inte har testat våra gratis dejtingmöjligheter, så prova det och registrera dig idag!

Och det är absolut inget fel med att ha en profil på en gratis dejtingsajt också. Kärleken kan vänta överallt - sannolikheten att du hittar en partner som passar dig bäst är dock högre hos PARSHIP.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)