> Hjälp & Kontakt > Ta kontakt > Hur kommer jag i kontakt med andra medlemmar?

Ta kontakt

Hur kommer jag i kontakt med andra medlemmar?

Har ett partnerförslag väckt ditt intresse? -Ta första steget!

Var aktiv och ta själv kontakt med andra medlemmar. När du registrerat dig och gjort PARSHIP-testet kan du skicka meddelanden och FunMatch-inbjudningar till alla personer som fångar ditt intresse. Detta oavsett om du köpt ett Premiummedlemskap eller inte. Du kan också visa dina foton för andra medlemmar.

Meddelande
Lägg till ett personligt meddelande och visa att du är intresserad av att veta mer om personen.”Skicka ett meddelande” och ta första steget.

Fun Match
Alla registrerade medlemmar på PARSHIP kan skicka och besvara Fun Match –inbjudningar. Du skickar ett kort frågeformulär som den andre medlemmen ska besvara. Ett enkelt och roligt sätt att ta kontakt på. Knappen ”Skicka Fun Match” finns till vänster under fotot i profilen.

Leende
Ett leende är en liten komplimang – enklare kan man knappast komma i kontakt med någon. Om du vill kan du lägga till en personlig hälsning samt visa dina bilder.

Kommentar
Om en medlem har fyllt i "Tänker jag på just nu", visas en pratbubbla och knappen "kommentera" är synlig. Du skickar din kommentar som ett personligt meddelande till en annan medlem. Om du vill kan du även visa dina bilder.

Att visa foto(n)
Du kan visa dina bilder med ett klick på ”Visa foto(n)”. Du är också välkommen att skicka ett personligt meddelande. Du kan när som helst dölja ditt foto för en annan medlem.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)