> Hjälp & Kontakt > PARSHIP testet > Kan jag göra om PARSHIP-testet?

PARSHIP-testet

Kan jag göra om PARSHIP-testet?

Vi rekommenderar dig att inte göra om testet. Det kan bli så att resultatet inte längre återspeglar din personlighet på ett sanningsenligt sätt. Du har trots allt redan fått information om samtliga frågor och utvärderingen av dessa, vilket kan ha ett stort inflytande på hur du besvarar frågorna även om det inte är din avsikt.

I samband med att ditt Premiummedlemskap har förlängts kan vi dock erbjuda dig möjligheten att göra om testet. Du får ett nytt testresultat och information om din personlighet samt tips för ett lyckligt partnerskap. Om du vill uttnytja denna möjlighet, ber vi dig, att inom två veckor efter att Premiummedlemskapet har förlängts, kontakta vår kundtjänst.

All annan information i din profil, som t ex ”Om mig”, fritidsintressen och foton kan anpassas och ändras av dig. Gå till Min profil för att redigera den här informationen. Detta gör att din profil förblir intressant och spännande för andra medlemmar.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)