> Hjälp & Kontakt > PARSHIP testet > Hur gör man PARSHIP-testet på bästa sätt?

PARSHIP-testet

Hur gör man PARSHIP-testet på bästa sätt?

Klicka på ”Gratis registrering” . Då kommer du till vårt korta formulär där du enkelt registrerar dig med några få klick.

Från registreringsformuläret skickas du vidare till PARSHIP-testet. Vi rekommenderar att du besvarar alla frågor vid ett tillfälle. Dock, behöver du avbryta har du möjlighet att fortsätta senare: allt du behöver göra i detta fall är att logga in med dina inloggningsuppgifter och du kommer automatiskt att komma till den plats i PARSHIP-testet du senast var.

Läs igenom varje fråga noga och svara intuitivt. Det handlar inte om att välja det svar som visar dina mest positiva sidor. Försök istället att besvara frågorna så ärligt och spontant som möjligt, annars riskerar du att förvränga din personlighetsprofil och vilket gör att dina partnerförslag inte blir så bra som möjligt.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)